Bu Sefer Tam Oldu , Bugünde zam geldi ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vizelerle bu benzin zammı harika oldu

aynen öyle abi ama elden ne gelir lpg'ye devam

Artsın artsın 10 lira olsun anca rahatlıcaklar :mad: en azından bir kaç yıl zam demezler sanırım :mad:

100km de 5-6 litre yakan bir araba daha ne yaksın,Çakmak taşlar gibi tabanı delip kendimiz götüreceğiz artık ya :)

Şimdi haberlerde izledim , ingilterede öğrencilerin universite harclarına zam geldıgı ıcın sehrı yakıp yıkmıslar , ve ıngılız prensının bulundugu arabaya saldırmıslar..olaylar bayagı buyumus, helal olsun adamlara

Dostum benzin zaten 1,3TL :) vergisi ile 4 oluyor. Sen bize vergiden bahset onu ne yapaksın :)
benzini 2-2.5 yapsınlar arabaya her bindiğimde en az çoğunlukla 20 tllik alırım 30 almassam adam değilim :)

Şahsım adına söylüyorum benzin 2,5 olsun lpg yi bırakmayan da adam değil :D
Deeeeeeeeeeeermişim.:D

Lpg 2,30 açıkcası benzin 2,50 olsun lpgyi araca yaklaştırırsam adam deilim :D

ben en iyisi bi nalbant dükkanı acayım yakında herkez ata eşşeğe binecek anlaşılan :)...aslında protesto etmek lazım şehir merkezine at ve eşşeklerle girip yolu kapatıcaksın gelen polislerede benzin alcak para yok bide atla gidip geliyoz işe demek lazım..20,yüzyılda eskiye döndüren ler utansın bide darbeci diye milleti yargılıyolar kendi yaptıkları darbeye bakmıyolar.. İFLAS EDEN YUNANİSTANDA BİLE BENZİN BİZDEN UCUZ bide ekonomi miz beklenen seviyede düzelmiş

Geri