Bu Sbs Konusunda Bilgisi Olan Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar SBS de üçüncü tercih sonrasında hiç bir okula ataması yapılmayan öğrencilerin ne olacağı hakkında bir bilgisi olan var mı?

Eğitim sistemini öylesine kurcaladılar ki artık MEB bile işin içinden çıkamıyor :mad::mad::mad:

Abi sorma ya konu hakkında harbiden kimse bir şey bilmiyor bende dedim sitede bir konu açayım aramızda öğretmen arkadaşlar var belki bilen bir yiğit çıkar :)

Hocam malesef düz liseye devam edecek

Hocam malesef düz liseye devam edecek

3 tercih sonrasında dün açıklanan tercihlerde bir yer çıkmamış... bundan sonra ne olacak işte? onu bir türlü çözemedik. Öğrenci şimdi okula gitmiyor çünkü okul belli değil.

abı okullar acılalı 2 hafta oldu yazık gunah neden gıtmıyo kı ? rehber hocaları dershanelerdemı bılmıyo?
kac secenek var ve neden 3. den snra yerlestırılemeyen gıdemıyo kı oda sacma zaten sbs ne oda sacma ogrettıklerı dersler ıyıce sacma yazık gunah yaa

Evet arkadaşlar eğer ki 3. seçenek olmasına karşın bir okul da okumaya hak kazanamayan öğrenciler il milli eğitim müdürlüklerine verecekleri dilekçe sonrasında evlerine en yakın ya endüstri meslek ya imam hatip yada ticaret meslek lisesine zorunlu kayıtları olmaktadır. Vatana millete hayırlı olsun... eğitimin suyunu sonuna kadar çıkardılar.

abı duz lıselere ne oldu ne demek ımamhatıp end yada tıcaret e kayıt olcaksın boyle bı sacmalık mı var ya sımdı kufretcem olmucak cıdden olmucak bu nedır ya boyle kendı cocuklarını torunlarını okutsunlar yurt dısında tabı dımı ahh ahhh .. suraya kufur edılebılecek bı bolum acılsa ahhhh.....

Arkadaşlar iş öyle bir duruma gelmiş ki düşünün kocaman adamlar ve sınıf mevcutları 45 kişinin üzerinde aynı toplama kampları gibi durum. Çocukların o okulla zerre kadar alakaları yok ama mecbur okumak zorundalar. Vallahi eğitim sisteminin suyu çıkmış. AKP eğitim konusunda sınıf da fazlası ile kaldığı ortada yazık milletin çoluğuna çocuğuna...

Nadir abi onları direk kaldırım mühendisliği bölümüne alacaklarmış :D

Geri