Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim fikrimi almadan söktün olmadı şimdi ben sökme derdim birde siyah krom ofsetli jant takardın 10 numara benim aracada yaptırıcam kaça yaptırmıştın kaput kaplamayı
benim fikrimi almadan söktün olmadı şimdi ben sökme derdim birde siyah krom ofsetli jant takardın 10 numara benim aracada yaptırıcam kaça yaptırmıştın kaput kaplamayı
jant aldım bile krom parlak ya fotorafı kotu sectim galiba.yeni bosnada yaptırdım amcamın oglu bu işi yapıyo bana hediye olarak yaptı tabiki
istıyen olursa goturebilirim yapar ısdediginiz resmi olcuyo biciyo kaputu yapıyo adam
şimdi yeni bi resim buldum bu güzel biraz bunu yapıcam kapıta haftaya http://www.resimyuklet.net/yuklenenresimler/170241226486944.jpg
ya tu arkadaşın onu koymasınada gerekyok araba cupra
ama bakıyorum hanı fazla arabada fotoraf yok duz folyo herkez cektırıyo ama ustunde fotoraf olunca farklı oluyo atarı oluyo arabanın