Bu reçetenin fiyatı ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Triger seti: 110-130 tl
Üst kapak taşlama: 120-140 tl
üst kapak conta takımı (komple): yan san. 70-75 tl * GM 90-95 tl
Bakım seti:yağ değişimi 5 lt GM,GM yağ filtresi,bosch buji çift tırnaklı,hava + polen filitresi : 80-90 tl
işçilik 100-150 tl

Ekstra birşey çıkmazsa bu kadar tutar açmışken yeni değişmemişse devirdaim ve termostat ta değişirse iyi olur.

benimde tahminlerim bu civarda. 600 TL gibi bu işin içinden çıkarım heralde. termostatı kontrol ettık sağlam duruyor, trigerle beraber devirdaimde değişse iyi olacak ama geçen ayda 1000 TL ye yakın kiraya verdiğim evin masrafını yaptım bu ayda bu çıktı. maddi olarak biraz sarsıldık açıkçası. idare eden dursun üzerinde. bana kalsa bu kadar açılmışken 250 daha verip sekman pistonda değiştirirdim ama.....

Geçmiş olsun diliyorum para konusunda yorum bile yapmiyorum ama arkadaşlarin dediği gibi ilk önce pazarlik yapsaydin cok cok ii olurdu

contayı ortanadan yakmıs vectra b lerde sık karsılasılan bı durum. kapak sokulmusken sıbopları ve sıbop lastıklerını degıstırdınmende cok fayda olacaktır degıstır. kapak planya olacak kesın ortadan yaktıgı ıcın cok caplanmıstır.

geçmiş olsun 1000 liraya ulaşacağını sanmıyorum yada geçeceğini

contayı ortanadan yakmıs vectra b lerde sık karsılasılan bı durum. kapak sokulmusken sıbopları ve sıbop lastıklerını degıstırdınmende cok fayda olacaktır degıstır. kapak planya olacak kesın ortadan yaktıgı ıcın cok caplanmıstır.

dün kapak taşlamadan geldi. lifterleri boşaltmışlar, sibob lastiklerini değiştirmişler ama sibobları ellememişler. aksamustu ust kapağı tüm parçaları tinerle temizleyip toplayıp taktık. tesisatın toplanması işi kaldı. hazır sokulmüşken plastık ust kapagıda gümüş gri renge boyattım, sıfır gibi oldu. şu an itibariyle araba bayaa bitmiştir az sonra sanayiye inicem. allah nasip ederse bi aksilik çıkmazsa bugün arabayı alırım net fiyatta ortaya çıkar.

Fİyatı Yazarsan Senden Sonrakilere Bilgi Olur Sanırsam

bencede 1200 liraya biter bencede

Geçmiş olsun.Bildiğin tırstım valla...Böyle birşeyle karşılaşmadan önce araç ne gibi tepkiler verir.Yani nasıl anlarız?

Ben de çok merak ediyorum şu kapağın altını...:) :O

Aman aman, Allah korusun... Arıza için değil de şöyle "keyfekeder" bi baksak bakalım.

Geri