Bu Parcanin Ne Ise Yaradigini Bilen Babayigit???

eyvah eyvah

Süpersiniz

Konunun üzerinden baya bi zaman geçmiş ama yazmadan edemedim. Siz opelci kardeşlerim Bu aracı çözmek için baya bi çaba sarf etmeşsiniz. Yazılanları okuyunca insan gülme krizine giriyo:kop:

Ama bi çok arkadaşında takdir ettiği gibi "MOKIA" arkadaşım son noktayı koymuş.
Şimdi bi soruda benden. Bu mikrofon var olduğuna göre cep telefununu bağlayacağımız bi sistem var demektir. Peki bu cep telefonunu araca nasıl ve nerden bağlicaz?:confused:

Teybinin arkasında altta da görebileceğin gibi Tel mute ve ses girişi vardır.

car400_pin.jpg

Mikrofon ucu da teybin arkasına arı bi sokete gelir. Baglayacağın telefona göre bu bağlantılar uygun soket ile yapılır.
Orta konsola bir tuş yerleştirilir. Baastığın zaman teybin Telfon moduna geçer
Ses hoparlörlerden gelir ve sesini de mikrofondan alarak konuşursun.

Ama bu sistem demode oldu artık..
Benim yaptığım çözüm Orjinal teybe AUX girişi yapmak ve mikrofonu JAkın üzerine yerleştirmek. Böylece ister araç telefonu olarak ister mp3 dinlemek için çok amaçlı kullanılabiliyor.

img4427gb8.jpg

Son düzenleme:
cengiz abi o elindeki dvd saklı herşey aslında :D

Cengiz abi sen 1 numarasın

Senin yaptığın bu çözümü daha önce formda okumuştum,çok orjinal bi fikir. Ama bende Cd changer var senin dediğin gibi yaparsam cd changerı kullanamıyorum galiba?

dikkat ett geceleri ısırmasınn ):):):

Senin yaptığın bu çözümü daha önce formda okumuştum,çok orjinal bi fikir. Ama bende Cd changer var senin dediğin gibi yaparsam cd changerı kullanamıyorum galiba?

Anladım kardeşim ozaman yapacağın işlem bu.
Dediğim gibi alta buton koyup teybin TEL yazan ucuna baglayacaksınız.
4978.jpg

Teşekkür ederim Cengiz kardeş verdiğin bu şemayı alıp bi elektrikçiye kolayca yaptırabilirim. Emiğine sağlık..

Geri