Bu Parcanin Ne Ise Yaradigini Bilen Babayigit???

kullanma kilavuzunu bulabılsem yazasam bende arac kiti vardi ekstra mıktrofon var nasıl oluyor zamanın da hemde servıs taktı madem o mıkrafonsa ona baglardı mantiken sımdı kullanma klavuzunu bulursam yazacam

microfon

arkadaşlar bir yakınımın 2001 astrasında da da aynı donanım var tepe labasını söküp baktım az cok elektronik ile ilgilenirim mikrofon olduğu kanısındayım.

erenilter

herkes telefon mıkrofonu zannedıyo degill el kitabi olan sayfa 88 itabaren 27 sayfa acıklama yapmişlar opel cocuk emnıyet sistemi vericisi arkadaslar
cocuk koltugu takıldıgında airbag acmıyo anlicaginiz guvenlik acisindan:good:

arkadaşlar yapmayınnnnnnnnnnn
o devredir ve işlev görevi ise :
siz kapıyı kapattığınızda 5 sny sonra ışık azalarak söner hemen diil işte bu işlevi o devre yaptırmaktadır ok :) ne mikrofon nede dinleme :):) ne dinlemesi yok opelin işi sizi dinlicek hani beni desen ok yaf bu adam bizim opelleri iyi mi yapıyo kötümü vs du bi dinliim yalçın ustayı felan diede almanyadan bişide gelmedi daha bana :):) dediğim gibi şaka bi yana görevini yazdım üstte

ustası söylemiş işte...

komık olan ne anlamadim :confused:
solede bizde gulelim;)
kardes yanlis anlama yorumlariniz cok guzel .sadece konuyu acan benim ya ,millet fikir olarak fena kapisiyo bu konuda:D.ona guldum.o diyo yok budur,bu diyo yok o degil şudur....anladin?;)

kardes yanlis anlama yorumlariniz cok guzel .sadece konuyu acan benim ya ,millet fikir olarak fena kapisiyo bu konuda:D.ona guldum.o diyo yok budur,bu diyo yok o degil şudur....anladin?;)
tamam alinmıyomda ole gulunce alay eder gıbı neyse yardımcı olduguma ınanıyorum el kıtabında geniş bılgı var ıstıyen ordan bakabilir:)

Ne parçaymış be. Sorunu Burak çözdüğüne göre artık herkes rahatlamış olmalı. Opel deyip geçmemek lazım, kimbilir, arabalarımızın bilmediğimiz daha ne faydalı özellikleri vardır.

Ne parçaymış be. Sorunu Burak çözdüğüne göre artık herkes rahatlamış olmalı. Opel deyip geçmemek lazım, kimbilir, arabalarımızın bilmediğimiz daha ne faydalı özellikleri vardır.
savas abi 2sene önce lambalari ledle degısırkene farkettim ell kıtabında bakınca koltuk dolulu algılayıcısı oldugunu ögrendım ve bide forumda gorunce tekrar baktım yazdım yanliş bilgi vermıyım diye arac kitiyle alakasi yok bende arac kiti vardi dısardan mıkrofunu var :)

Geri