Bu Parcanin Ne Ise Yaradigini Bilen Babayigit???

astra h için mevzu daha önce de geçmiş. ve arkadaşlar açıklamış...

EPC 3 den alıntı:
attachment.php

attachment.php

bu da başka bi konu:

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=24497&highlight=mikrofon

sanırım artık mikrofon olduğuna kanaat getirdiniz...

Son düzenleme:
Tlf.alakalı olsa plastik kapağın altında olmaz gibi,ses gitmez yani

Tlf.alakalı olsa plastik kapağın altında olmaz gibi,ses gitmez yani
ozdemir abi sanirim arkadasin dedigi dogru.ses gecirmesi icin delikli araliklar yapmislar.kapaginda parcaya denk gelen yerde delikler var.galiba mikrofon ama tertibati nerde nereye cekilmis???boyle sacmalik olurmu.sen mikrofonu koy ama tesisatini cekme.ayni benim eski araba gib oldu bu.peugeot 307 HDI lerin uzerine sis fari ampulune kadar takilmis ama tesisati cekilmemis.kol ve tesisata 250 milyon para odemen gerekiyor.opel heralde bu kadar sacmalayamaz degilmi??????

ozdemir abi sanirim arkadasin dedigi dogru.ses gecirmesi icin delikli araliklar yapmislar.kapaginda parcaya denk gelen yerde delikler var.galiba mikrofon ama tertibati nerde nereye cekilmis???boyle sacmalik olurmu.sen mikrofonu koy ama tesisatini cekme.ayni benim eski araba gib oldu bu.peugeot 307 HDI lerin uzerine sis fari ampulune kadar takilmis ama tesisati cekilmemis.kol ve tesisata 250 milyon para odemen gerekiyor.opel heralde bu kadar sacmalayamaz degilmi??????
Aynen katılıyorum Kaan:good:benim arabanın yol bilgisayarı olduğu halde kapatıp bilgi ekranı olarak gönderenlerden ne beklenirki?Allah bilir daha sonradan bulacağımız ne parçalar var arabalarımızda...

Yav lastik hava basinci olcmesin bu alet ;P

:Dyanlıslıkla konulmus olabılır:D:kop: :kop: :kop:

En doğrusu bu olmalı. :kop:
:kop:yolda bugun 3 tane elegance durdurup 'abi su tepe lambasi kapagini bi acarmisin biseye bakicam dedim'adamlar aval aval suratima baktilar 'de get hemserim isin gucun yokmu ne sokecem lambayi'dedi bi tanesi.adam gittikten sonra kendime baya bi guldum walla:kop::kop:

Geri