Bu Parcanin Ne Ise Yaradigini Bilen Babayigit???

kedidir kedi :D

araç kiti mikrofonu olabilir
iyide bu aracta arac kiti yokki.olsa bile bir baglantisi olmasi gerekmezmi?hicbiryerde baglantisini bulamadim.mikrofona benziyo ama bunu arkasinda devre yani kucuk bir board var.walla 2 gundur takilip kaldim bu parcaya?????

dinleniyoruz işte :)

Dünya alem opelcileri izliyor.:kop: Uzaktan kumandanın algılayısısı olabilir mi?

biraz daha aciklarmisin kardes.koltuk dolu olunca ne yapiyo mesela?bi uyari felan verdigini gormedim simdiye kadar.
ya sensör olayı demek istemiş yani kaza anında airbag açılsın mı açılmasın mı o anlamda ama parça o mu bilmiyorum ;)

Benim tahminim uzun far algılayıcısı,sensör falan olabilirmi?Veya vites topuzunun orayı aydınlatan harita okuma lambasımıne desem birazda attım gibi.

Son düzenleme:
Dünya alem opelcileri izliyor.:kop: Uzaktan kumandanın algılayısısı olabilir mi?
savas abi walla mantikli geldi bana.evet 1 de 1.baska bisey olabilirmi sizcede arkadaslar?yoksa uzaktan kumanda olarak sabitleyelimmi?

koltuk doluluk algılayıcısi olması lazım

:confused::confused::confused: araçta koltuk olup olmamdığını mı algılıyo aceb?

araç telefonu ön hazırlık. yani mikrofon var orda... hatta dha önce bi arakdaş daha sormuştu aynı şeyi..

Son düzenleme:
yanlış bilmiyorsam anahtardaki kumandanın algılayıcısı o.. eğer cıkarabilirsen çıkar ve arabanı kitlemeyi dene.. buyuk ihtimal işlemeyecektir..

O kumandanın algılayıcıysa bizimkiler kumandasızmı?Tavan lambasını söken varsa oparça her arabada yok,ekstra bir özellik,Elegance modellerde bulunan.

bencede telefon hazırlık olabılır

Geri