bu ön konsol corsa d lerin hangi serisinde var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ourcorsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ourcorsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar fotoğrafda ki konsol corsa d hangi model ve hangi sınıfında mevcut merak ediyorum.bilginize ve ilginize teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 2006_corsad_5.webp
    2006_corsad_5.webp
    42.1 KB · Görüntüleme: 151
Opera ses sistemi mi o :) opc de gordum ama o biraz daha farkliydi. Cosmo satildimi bilmiyorum yurt disi cosmo olabir.

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kör gözümle DVD90navi gibi bişi gördüm ama kör görmez uydururmuş hadisesi yaratmış olabilirim o_O

dvd 90 navi. ve Türkiye'ye 1 adet bile gelmedi bunlardan . :)

Son düzenleme:
Bu dvd 90 navi tr haritası yokmuş neskar söylemişti eğer harita olsaydı yedek parçadan sipariş verecektim yeni çıkardılar mı bilmiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende merak ettim çünki diğer piyasda olan ses ve görüntü sistemlerinden daha orjinal görünüyor. ama yalnıs hatırlamıyorsam sanki sokakda kahverengi bi corsada gördüm. 2013 model di. servis getirirmi ki acaba bunu gerçi geçenki gibi jant fiyatına benzer bı durum varsa o da yatarda :)

Geçen yaz Hollanda plakalı lacivert bir Corsa D gördüm ve hem o ekran vardı hemde ön konsol değişik mat siyah plastik gibi birşey kaplı direksiyon deriside farklıydı ama içi dışıyla aksesuarsız fabrikasyon böyle gibiydi. Yani Bizdekilerden baya bi farklıydı :)

Geçen yaz Hollanda plakalı lacivert bir Corsa D gördüm ve hem o ekran vardı hemde ön konsol değişik mat siyah plastik gibi birşey kaplı direksiyon deriside farklıydı ama içi dışıyla aksesuarsız fabrikasyon böyle gibiydi. Yani Bizdekilerden baya bi farklıydı :)

bunların yaptıkları cem yılmazın muhabbetı gıbı hepsini kuçük oglana yükledik misali. bunlarda herseyi yurt dısına odaklı yapıyo.:) türklere bunlar yeter.

fotoğraf pek inandırıcı gelmedi bana..sonra googledan bakayım dedim.dvd 90 navi corsa falan yazdım bişey çıkmadı.youtube vs. videoda bulamadım..

merak ettim baska fotograf yada video gören varmı?

ben mesela bide bunu buldum..zaten buradaki teyp astra teybi sonradan yapılıdıgı cok belli.

563332.jpg

Aynen öyle at pipisine kelebek konmuş gibi sırıtmış konsol ve dvd90 rengi farklı olduğundan. İnsan bi folyo kaplar binlerce lira verip alıyosun onu bari piyano siyahı kapla :D

Geri