Bu nedir Acaba ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar herkese ii forumlar..

Resımde kırmızı ok ile gosterdıgım kablo gıbı bırseyın ucu bosta hıcbıryere baglı degıl,ucu da soket gıbı bsey.. Acaba bu nedır ? Neden bı yere takılı degıl ?Eger takılmasına gerek yoksa neden oraya konulmuş :D

motormd.jpg

Benim arabada aynısı var ve boşta :D

Oradan iki adet tesisat gidiyor, biri alarm icin (kaput switct) e biride dizellerde mazot filtresine geliyordu (filtre isitici gibi bir seydi).

Dizel araclarda o tesisat tamdir. Benzinlilerde kesiktir. Bazi benzinlilerde kesilmedigini gordum.

Dizel araci olan hemen ceksin fotoyu :D

Son düzenleme:
enterasan:D

evet başka bilgisi olan yokmu acaba ???

baska bilgiye ne gerek var, dogru bir tane :D

valla kablo nedir bilmem ama benim gözüm motora takıldı. pekte temizmiş maşallah

araba üretime girerken ic donanim kaplolari ucuza mal oldugundan tüm ekstralar icine alacak sekilde tek tip üretilir,siparis üzere barkoda göre hangi motor hangi ekstralar monta edilecek bandan gecerken takilir...o kaploda hangi islev icinse orda vardir ama senin aracda kullanilmadigindan bosdadir..anlatabildimse :D biraz karisik...
simdi o kaplo ne ise yarar diyorsan astra nin tüm motor versionlarina bakmak lazim :D

araba üretime girerken ic donanim kaplolari ucuza mal oldugundan tüm ekstralar icine alacak sekilde tek tip üretilir,siparis üzere barkoda göre hangi motor hangi ekstralar monta edilecek bandan gecerken takilir...o kaploda hangi islev icinse orda vardir ama senin aracda kullanilmadigindan bosdadir..anlatabildimse :D biraz karisik...
simdi o kaplo ne ise yarar diyorsan astra nin tüm motor versionlarina bakmak lazim :D

+ 1907 aynen dogrudur,

o kablolara gelince buyrun bunu cok arastirmistim zamaninda, gercek boyutta bakin lutfen.

kablo.jpg