bu ne modülü böyle 16000 tl...

ya yanlıs yazdı bı sıfır fazla orda yada ıyı sallıyo..

DSG var ise onunla ilgili bir parçadır diyeceğim ama araç manuelmiş..Yani 15 liraları bulan masrafları oluyor bu sistemin...Hatta onun garantisini dahi ayrıca yapıyorlar..Üstelik kapı içinde imiş..Yazım yanlışı gibi duruyor..

Büyük bir ihtimal ile sorgulatma da bu rakam çıkıyor. Tabi insan bu rakamı görunce acaba diyor ???
Ben bir modülün bu kadar pahalı olcağını sanmıyorum... zaten garantisi devam eden bir araçın parça değişiminde servis fatura kesmez diye biliyorum.Kesse bile bedelsiz olması lazım... Yanlışımda olabilir..

Benim tahminim eğer boya yok ise araç kaldırımda ki babalara falan girdi ve şanzıman falan dağıttı ve bunu kasko karşıladı...Günahını da almamak lazım...Sadece fikir yürütüyorum...

Elinde bu modülün faturası varsa doğrudur...ama ben zaten bu aracı almam... bir modül bu kadar pahalı ise araçın beyni 50 000 TL dir
:):):)

Vuruş para vermem şahsen :)

16.00 diye yazılmıştır.arkadaş 1600 lira algılamıştır

Bence 1,600 tl. gibi bir rakamdır.Ve sanırsam onlar da cam otomatiği ile alakalı bir şey olabilir.Kumandadan kapatma veya tek dokunuşla full kapanma gibi bir şeye yarayan bir parçadır.kapının içinde başka ne ola ki?

Bence 1,600 tl. gibi bir rakamdır.Ve sanırsam onlar da cam otomatiği ile alakalı bir şey olabilir.Kumandadan kapatma veya tek dokunuşla full kapanma gibi bir şeye yarayan bir parçadır.kapının içinde başka ne ola ki?

arkadaşlar aracın 16000 tl ( onaltı bin ) hasar kaydı çıkıyordu. aracı satan arkadaşta bu hasarın resimdeki parça (modül) olduğunu söylüyor...

çok ilginç ya bence bir wv servisinden daha ayrıntılı bilgi alınabilir.Ne modülmüş ya sanki ay modülü...

arabada hasar kaydı var yersen bence bu ılan bu aracın yaptırıldıgı servıs cok kolaay bulunabılır ve hasar kaydının nedenıde ogrenılebılır
aracta boya olmaması alttan hasar almadıgı anlamına gelmez sonucta ön alttan bı darbe alsa cok kolay 16000 tl yı bulabılır

Geri