Bu Mesut Olayı Beni Çok Sinirlendiriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRAL

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
arkadas haftalardır bi mesut olayı aldı gidiyor adam yazılı açıklamasını bile gönderdi ben türk milli takımını seçmedim istemiyorum diye yazılı kağıt bile kullanmıs hala biz bi mesut bi mesut gidiyoruz transferinde canlı yayınla bağlandılar falan nedir bu mesut yani adam vatanını milletini bırakmıs gitmis hala mesutta mesut hayret şey yaa

Cok sevdigim bir laf geldi aklima : " Giden degildir, kalandir terkeden...... Zaten onun icin gider terkedilen .... "

adam profesyonel. kişilerin yaptıkları tercihler kimseyi ilgilendirmez ve kimseye laf düşmez.

ya o spor programları yokmu allah hepsinin belasını versin heleki erman toroğlu ahmet cakar felanın olduğu bir bana göre skandal program var adamların futbolla ilgi alakaları yok işleri maymunluk ona camur buna camur atıp duruyorlar trt 1 deki stadyum haric izlemiyorum çünkü futbol konuşulacakki bende seyredeyim
mesut konusunda ise adamı türkiye milli takımında oynatıp 1 sene kral yaparlardı diğer sene oda sıradan bir futbolcu olup giderdi bence altıntop kardeşlerde alman milli takımına girebilse kimse gelmezdi örnek yıldırayı hatrılayın adamı ne kadar yükseltiler sonras ise yıldırayı bilen gören varmı adamın futbol ahlakını bozdular futbol dışında işlerle uğraştırdılar sonuc hüsran helal olsun mesuta iyi yapmış

Bence Mesut haklı. Madem bu işten ekmek parasını kazanacak o zaman kendisini geliştirmek zorundadır. Bizde başarı geçicidir, çabuk şımarırız. Bir çizgiyi yakaladık mı oraya demir atarız, az daha ileriye gidelim demeyiz. Emre, Hakan, Nihat yurt dışına gittiler ama çok da başarılı olamadılar, belki de çalışmalara ayak uyduramadılar. Dünya 3 ncüsü olan kadrodan kimler kaldı, bazıları bu başarıyı kaldıramadı hızla düşüşe geçmedi mi? Akşam baktım, çocuk gol attı, doğru dürüst sevinemedi bile, içinin burukluğu yüzüne yansıdı.

adı mesut kalbi müller olan adamdan bize hayır gelmez
ki bize gelen adam da mundar oluyorrr dün kü maçta hangi oyuncumuz görevini tam olarak yaptı o neden den dolayı mesut u o kadar kötülememek lazım mesut un başarısında türkiye nin bir katkısı yok şimdi onun başarılarından nemalanmaya çalışıyoruz durum bundan ibaret

Basınımızı anlamıyorum zaten,bıkkınlık geldi yok Mesut şöyle yok Mesut böyle.Bana göre de geleceği açısından en iyi tercihi yaptı buda yanlış yerlere çekilmeye çalışılıyor.Açıkcası hergün çocukla ilgili haber yaparak bıktırdılar insanları ve haliyle millet Almanya'da çocuğu ıslıklamaya kadar gitti.Adam zaten orda doğmuş orda büyümüş oradaki takımlarda oynamış.Sadece arada gezmeye ailesiyle Türkiye'ye gelmiş.Allah aşkına babası anneside anlatmadıysa Türk olmayı Türk'lüğü nerden bilsin çocuk.Ayrıca o dönemde Milli takımın başında burnu havada bir Fatih Terim vardı.Çocugun kendi açıklaması var, o zamanın yardımcı antrenörü Löw hergün arayıp davet etmiş.Biz naptık kimseye kaale almadık hatta formda Gökdeniz'leri Fatih Tekke'leri çağırmayıp kendi takımlarında kadroya giremeyen adamları çağırdık.Allah aşkına siz olsanız seçermisiniz? Şuan takım anlamında olsun Nuri Şahin'de çok pişmandır.Nerdeyse onu bile çağırmıyoruz bakın Sinan Bolat ne hallere düşürdü rezil ettik çocugu.Eminim ki Belçika'yı seçse her zaman 1 numaralı formayı giyecekti.Bugün Gökhan İnler-Eren Derdiyok Türkiye'yi seçse hem çağırılmayacak hemde dünya kupasını evlerinde izleyecekti.Az objektif bakmak lazım.Ha Mesut niye bu kadar gündemde çünkü Real Madrid'e transfer oldu Almanya gibi bir milli takımda değişilmez oyuncu ama sağolsun bizim basınımız insanları nefret ettirdi cocuktan.Ne diyim Yazık

Mesut'un bence TÜRK'lükle alakası yok adam Türkçe bile bilmiyor boş işlerle ugraşıyoruz zamanında fatih terim alsaydı gelip oynayacaktı..almadı adamda kızdı gitti almanyada oynuyor haklıda..

bugun mesutdan nefret edebılırsınız ama tum dunya onu TURK dıye tanıyor yarın real madrıdın maclarını ızlerken adını duydukca gururlacaksınız

birde mesut turkce konusabılıyormu duyan oldumu

Mesut Almanyadaki 3. jenerasyon Türkler den. Tam anlamıyla ve her yönüyle Almanya tarafından ve Alman disiplinine göre yetişmiştir. Kendisi Türk olmasına rağmen bir avrupalı kültürü almış ve hayatı bakışıda ı yönde gelişmiştir. Türkçe konuşup konuşamadığını bilmiyorum ancak bu çokta önemli bir ayrıntı değil. 30 senedir Almanyada yaşayıp tek kelime almanca bilmeyen birsürü Türk var.

Ben Almanyanın ekmeğini suyunu içip orda ekmek parası kazanmış ve herşeyini vermiş bir ülkenin vatandaşı olmasını ve o ülkenin mili takımında ıynamasını yadırgamıyorum. Bence doğru olanı yaptı. Zaten Türk milli takımında oynasaydı ne dünya kupasına ıynayabilirdi nede real madride transfer olabilirdi. Bizler Mesut oynasada oynamasada zaten dünya kupasında yıllarca Almanyayı desteklemiş bir milletiz. Şimdi bir Türk oynayınca bundan dahada mutlu olduk.

Tüm bu tartışmaların bir nedeni bizim o kadar disiplinli bir millet olamayıp, doğru dürüst sporcu yetiştiremeyip, "yetişmiş olan yeteneklilerin yerine ise torpililerden oluşan" milli takımın başarısızlığından bu tatavaları koparıyoruz.

Öncelikle milli hoca ve onun sistemi sorgulanmalı, böyle bir taktik teknik olurmu böyle bir kadro neden çıkar onun cevabını versinler. Mesut u rahat bıraksınlar çocuk tercihi yönünde kariyerine devam etsin.

Ayrıca Almanyada yaşayan ve maçtan önce konuşan kızcağızı ve Mesut u yuhalayan tüm "Türk"leri kınıyorum.

Geri