Bu Mesut Olayı Beni Çok Sinirlendiriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesut maçtan önce yaptığı basın toplantısını Türkçe olarak düzenledi.Tam manada olmasada %70-80 civarı Türkçesi.

herkes Mesut'un kararına saygı göstermeli, maçta ıslıklanması çok ayıptı. olayın bu kadar büyümesinin nedeni gazeteler ve TV programları. kelimeleri cımbızla çekip sansasyon yaratmaya, Mesut'un son dönemdeki hızlı yükselişinden nemalanmaya çalışıyorlar. Sanki futbol tarihinde ilk kez böyle bir olay olmuş gibi abartılıyor. Yahu Marko oldu Mehmet kaç yıldır bizim orta sahanın bel kemiği, bu normal de Mesut'un Alman milli takımında oynaması mı tuhaf? Beni asıl üzen medyanın bu soytarılıklarına kulak veren ve destekleyenlerin sayısının hayli çok olması

Levent arkadaşımızın dediği gibi elin yabancılarına kucağımızı açıyoruz, kendi vatandaşımıza marş marş diyoruz. Bu çocuk ben Türk değilim demedi, Türk'lüğümden utanıyorum demedi, kendi aklına yatan bir tercih yaptı hepsi o kadar. Başkalarını acımasızca eleştirirken biraz da kendimizi sorgulamamız gerekmez mi?

Türk milli takımında oynamayı hiç düşünmedim lafı ukalacaydı.Profesyonellik başka o klüp takımlarında işler burası milli takım burada amatörlük ön planda olur,olması lazım.

Reale gelince Türk Mesut Milli takıma gelince Hans Mesut yok yaa..Tez zamanda sakatlanması dileklerimle.

Mesut Türk Milli takımında oynasaydı, Real i rüyasında görürdü.O da bunu bildigi için düşünmemiş, sadece ifadesi (yada bize yansıtılan sözleri) bazılarımızı rahatsız etmiş olabilir.Sonuçta Mesut un kariyeri, Mesut un tercihi...

Futbol konusunda da daha çok ekmek yememiz lazım çookkk

Geri