bu kadar km'ye iyi dayandı ama ufak bir sorun

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar aracımla hiç durmadan 1200 km yol yaptım yani motoru hiç durdurmadım sadece 2 defa yakıt alırken stop ettim opele kötü derler ya neyse konu bu değil araç hiç sorun çıkarmadı hararet vs tık yok sadece ufak bir problem oldu oda şu km gösterge ışıklarının sağ tarafı söndü zannedersem arka panelde 2 tane lamba var soldaki yanıyor sağdaki söndü acaba sigortamı yoksa lambamı patladı şu an istanbuldayım ona göre servise veya oto elektrikçisine gidecem konyada olsam tanıdık vardı ama burada yok kazıklanmak istemiyorum daha önce başına gelen varsa bi aydınlatsın beni :)

İlk önce sgortaları kontrol et sorun yoksa , lambadandır.

ordaki lambadan. göstergeyi söküp takmasını bilen herkes yapar...

Sigortadan olsa hepsi sönerdi. Ampul değişecek sadece. Oto elektrikçi halleder. Servise kazıklanmayın boş yere:)

Gösterge arkasında 2 büyük ampül var, bende de birisi patlaktı, kendim söküp değiştirdim, forumda aratırsanız nasıl söküleceği anlatılmış.Oto elektrikçide halleder, ama parçaları zorlamadan çıkartması şart, yoksa zarar görebilecek parçalar var.

ekeltrikçiyede gerek yok kendiniz halledersiniz self serwis kısmında war ethem abinin paylaşımları ;)

opele kötü derler ya neyse konu bu değil
:eek::mad::tomato:

opel saglamlıgıyla ün yapmıştır bu nasıl laff:mad:
çok ayıpp

tanıdık bır servısden bı sıgorta denemesı yaptırın eger olmassa lambayı degıstırırsınız dırek.

Bende gecen hafta akşam cıkıp ertesı gune kadar 920 km yaptım sorunsuz çok şükür ufak birşey sorun lamba patlamıştır muhtemelen.

Geri