30 Haz 2010 #11 turank Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2010 Mesajlar 1,524 Tepkime puanı 0 Puanları 0 1200 km cok mu? bizim köye hiç durmadan giden bi dolu adam var araba ile. ortalama o kadar Km.
1 Tem 2010 Konuyu Başlatan #12 ugurdalkiran Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2007 Mesajlar 1,243 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 yunus_oguz' Alıntı: :tomato: opel saglamlıgıyla ün yapmıştır bu nasıl laff çok ayıpp Genişletmek için tıkla ... yok bende kötü demiyorum zaten bu kadar km tık yok demek istiyorum hani herkes kötü der ya diyorum
yunus_oguz' Alıntı: :tomato: opel saglamlıgıyla ün yapmıştır bu nasıl laff çok ayıpp Genişletmek için tıkla ... yok bende kötü demiyorum zaten bu kadar km tık yok demek istiyorum hani herkes kötü der ya diyorum
1 Tem 2010 Konuyu Başlatan #13 ugurdalkiran Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2007 Mesajlar 1,243 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 lamba patlamış arkadaşlar sökmeye cesaret edemedim oto elektrikçi halletti 20 tl verdim cevaplar için teşekkür ederim
lamba patlamış arkadaşlar sökmeye cesaret edemedim oto elektrikçi halletti 20 tl verdim cevaplar için teşekkür ederim