Bu ilanı gördükten sonra Türkiye'de araba almak haram bana:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Verevki dolar 1,70 YTL. Ne olmuş canım, herşey güllük gülüstanlık. İşte ispatı, ekonomimiz güçlü olduğu için başbakanımız bankalara efeleniyor. 80 li yıllarda ben bu filmi görmüştüm. İşallah her şey en kısa zamanda yoluna girer.

Son düzenleme:
Yurtdışında hesaplı olabilecek şey sadece otomobil gibi üretime dayalı teknoloji ürünlerinin bir kısmı.Bizim tezgahta 2 milyona satılan tişörtü adamlar 15 Euro dan
satıyor.Ayakkabı desen kolaysa al giy 50-60 Ytl den. Meyve sebze desen ona keza.Sonuçta oturup araba ile beslenecek yada giyinecek değiliz.Kısa süreli gezmeye gidince , tek noktadan bakınca cazip görünüyor gibi olsada madalyonun arka yüzünün öyle olmadığını düşünüyorum.
:good:
1 paket sigara 5 sterlin
normal maaşla çalışıp ev kiralamak bile mümkün değil, vasıfsız işçi 3000sterlin kazanıyor ama lonrdada apartman dairesi değil, daire içindeki bir oda kirası 1000sterlin civarı...
çok da özenilecek bi hayat sayılmaz

Türkiye her haliyle yaşanacak bir ülke... Mecburuz bu şekilde güdülmeye :(

Bende Bir sitede AsTRa G OPC görmüştüm YTL ye vurunca 13.000 YTL'na yakın bir civardaydı. Bu arabayı Türkiye'ye getirsek bize kaça patlar acaba :) Eğer 25.000 YTL yi geçmezse alır gelirim valla :D

Bi araba fiyati icin ülkeni terkedersen sadece arabanin ucuz oldugunu görüp iki ay sonra geri dönmeyi düsünürsün,70 m2 ev fiyati 500 €,bi paket sigara 5 €:( ha bide ickide ucuz:D

ben yinede bırakmazdım ülkemi

başlıkla ilgisi olmayan polemiğe yol açan mesajlar silinmiştir.

Geri