Bu ilanı gördükten sonra Türkiye'de araba almak haram bana:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstRA_ZN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Facebook'da üye olduğum bir grupdan satılık araç ilanı için mesaj atmışlar.Linki aşağıda mevcut olan ilandaki aracı ve fiyatını görünce resmen içim acıdı.Türkiye'de 94 Gsi parasına adamlar 2003 vauxhall Astra Gsi 2000 Cc satıyorlar.Bu ülkeyi bırakıp gitmek için bir sebep daha çıktı bana:(

http://www.vehicletrader.co.uk/used-cars/vauxhall/astra/51813/GSi-Turbo.xhtml

sağlık olsun napalım burası türkiye yapacak bişi yok ya bu deveyi güdecez yada bu diyrdan gidecez

Abi İngilteredeki fiyatlar harbi adamı deli eder.5500 sterline 2000 model X5 satıyo herifler uçmuşlar:)

bunda sasılacak bırsey yok kı arac Türkiye'ye de ye o paralara geliyor zaten sonra,kdv,ötv,ötv nin kdv si, ne idüğü belirsiz bir dünya ektra vergiler al sana yurdumdaki fiyatlar

bunda sasılacak bırsey yok kı arac Türkiye'ye de ye o paralara geliyor zaten sonra,kdv,ötv,ötv nin kdv si, ne idüğü belirsiz bir dünya ektra vergiler al sana yurdumdaki fiyatlar
Biliyorum abide düşüncesi bile moral bozucu walla.Zaten yurtdışı planlarımız var bunlar iyice gözüme sokuldukça o planları dahada hızlandırasım geliyor.:)

bir de ingiltere'de araba sahiplerinin ödedikleri aylık vergi miktarını öğrenirsen geri türkiyeye dönmek için sebebin olur.
bizim araba taksitleri kadar vergileri var, benzinliyse araç vergi daha fazla, 200-300 sterlin gibi birşey demişti ordaki bir arkadaş. honda accordun vergisiydi bu.

gerçi araç 125bin km.de ve yaklaşık 20bin ytl civarı fiyatı var..

yani öle aman aman bir ucuzluğu yok, ve Hakan abiye de katılıyorum, Avrupa'nın çoğu yerinde araç vergileri bizimkilerden fazla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
o araba gsi olsa yine iyi astra g opc o araba aaahh aaahhh

Araba bide full gps, 7,5' ekran falan var fiyata bak:D..

Geri