Bu havalarda Cizik, Göçük vs yatırılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CengoCenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CengoCenk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Benim kasko nun şu yılda 3 defa olan çizik göçük vs yi bedava yaptırma olayı var. Bu sebeple arabadaki şu ufak tefek yerler için götürmeyi düşünüyorum. Ancak bir arkadaş baharı bekle şimdi götürme dedi. Boya vs konuları olduğu zaman bahar aylarını tercih etmelisin vs gibi birşeyler söyledi.
Bende konuya tam hakim olamadığım için size sorayım dedim.

Acaba bu şekilde yaptırsam sorun olur mu bu sıralarda???

Ister Kiş Yagmur Kar Olsun Ister Güneşli Hava Olsun Hiç Farketmez Kaliteli Bir Serviste Ve Boyanede Firinda Boyuyolar Zaten Ona Göre Kurutma Işlemleri Yapiliyor Yaz Kiş Farketmez Yeterki Kaliteli Bir Yer Olsun

sorun olmaz fırında boyarlar zaten orjinal gibi olurr

Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkürler.

sorun olmaz boyatınn!fakkat fırın olursa ii olur!şayet fırınsız yerde boyatacak olursanız boyacının çok kaliteli bi boyacı olması lazım!

nası bi kasko bu yılda 3 defa boya yapıolar? valla detaylı acıklarmısın? eger öle bişi varsa bizde kaskomuzu deiştirelim

Gönül rahatlığıyla yaptır. Ben ocak sonunda yaptırdım.
Çokta güzel yapıyorlar. Benim anadolu sigortanın oto ging ile anlaşması var orada yapıldı.:good:

Yılda 3 defa baştan aşağı boya değil:kop: . Her sigortanın değişiktir ama genelde 10-15cm çapındaki çizikler, göçükler falan için geçerli bu, hem para ödemiyorsunuz hem de hasarsızlık gitmiyor. Zaten sadece anlaşmalı yerlerde yaptırabiliyorsunuz. Benimki Birlik Sigorta mesela, AutoKing'le anlaşmalı, profesyonel bir firma, çok kaliteli iş yaptılar. Diğer sigorta şirketlerinde de vardır.

bu normal bir kasko için degildir sanırım.özeldir.Primde ona göre ödeniyordur.

irfan_1' Alıntı:
bu normal bir kasko için degildir sanırım.özeldir.Primde ona göre ödeniyordur.

Ful kasko yaptırdıysan tamamdır.:good:

Geri