Bu durumdan birsey cıkarmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağlık olsun zaten derdi uzağı aydınlatma değil,belediye havuzlarını görmek :D

paşabayırdayım.ama valla 2 senedir bir tane okul adını bilmiyorum :D okul yurt hayal çarşı bana yetiyor :)

3 yıl cıktım o bayırı ahh ahh , bandırmada da hayat gecmıyor , erdektede 4 yıl kaldım :) Zaten erdek olmasa bandırmanın tadı cıkmaz :) , ama rahat sehırdı allah var :)

sağlık olsun zaten derdi uzağı aydınlatma değil,belediye havuzlarını görmek :D

Herkesınkı oyleyse bir problem yok :) Şimdi sepetime ekledım sarı ampul alıcam emınım daha guzel olucak , karsıdakının gozunu almazsa sislerle kullanırım , hatta boyle renk amaçlı ampul , led falanmı alsam dıy:sulanma:orumda :) sureklı acık kalsın dıye :)

yüksek watt lı bir halo koyabilirsin :) haloooo :D

koyma ozaman git 15 wattlık buzdolabı ampüli tak olcayım :D

koyma ozaman git 15 wattlık buzdolabı ampüli tak olcayım :D

H3 u varsa neden olmasın :D Bu arada yagrın son sistem sıs farı ve anahtarımın yerı ve ıslevı hakkında vıdeo cekıcem :) aksam dersten cıkınca eklerım :D

İlgi çekici bir şeyler olunca nasıl da yazıyor millet ya! Yarım saatte konu nerelere gelmiş, kapanmış bile... :)

Aman Allah korkulur sizden! :)

İlgi çekici bir şeyler olunca nasıl da yazıyor millet ya! Yarım saatte konu nerelere gelmiş, kapanmış bile... :)

Aman Allah korkulur sizden! :)

Hocam tıpık Turk insanı işte :D Bundan sonra baslık acarken , dıkkat cekıcı sıddet ıcerıklı baslıklar acacagım :D

Geri