• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

ASTRA J FAR AMPÜLÜ SABİTLEME SORUNU

batuhang60

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
BEYLER ARACIMI 2 AY ÖNCE ALDIM LED AMPÜL TAKILMIŞTI TEKRAR YENİSİNİ ALIP TAKTIRMAK İSTEDİĞİM DE ADAMIN AMPÜLLERİ YAPIŞTIRDIĞINI GÖRDÜM NEDEN YAPIŞTIRIYORSUN DİYE SORDUĞUMDA ARAÇ İÇİNDE OLAN BİR PARÇA VAR AMPÜLLERİ TUTAN FAKAT SENİN ARABANDA YOK DENİLDİ BU PARÇA HANGİSİ AŞAĞIYA 2 TANE FOTOĞRAF BIRAKIYORUM HANGİSİNİ ALMAM LAZIM YAPIŞTIRMADAN KULLANMAK İÇİN

opel-astra-j-far-tutucu-led-ampul-sabitleme-aparati-kcm26982240-1-ed567a700c51497ba40c5e25b8c...webp

Ekli dosyalar

• dc4b6200-2f98-4022-9f7a-9bab25fe83fd.webp
    dc4b6200-2f98-4022-9f7a-9bab25fe83fd.webp
    36.6 KB · Görüntüleme: 2
NOT : 2. FOTOĞRAFTA Kİ YUVARLAK OLAN FAR DUYU OLARAK GEÇİYOR

Merhabalar, ilk fotoğraftaki parçayı almanız lazım fakat önermem led ampulle ilgili cezalar vs. derken. Ben kullandım bir dönem daha sonra mercekli far yaptırdım. Tavsiye ederim bütçeniz varsa.

İlk parça ama teli(Yayı)ile beraber olması gerekiyor...Teli olmazsa tutmaz...Teli ile birlikte satılıyordur ama sen yinede alacağın yere sormayı unutma...

İlk parça ama teli(Yayı)ile beraber olması gerekiyor...Teli olmazsa tutmaz...Teli ile birlikte satılıyordur ama sen yinede alacağın yere sormayı unutma...
teşekkkür edeerim

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Geri