Bu delik ne deliği?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka cam silecek fiskiyesidir vede ufak bir parçası var o düşmüş olabilir su gelmiyorsa su deposunu kontrol edin yani silecek su deposunu belki su yoktur ..saygılar...

cam suyudur o geçen bi arabada daha gördüm öyle lambanın üstündeydi oda

cama yön veren bir parça var ismini tam olarak bilmiyorum belki o düşmüştür ve hortumu içine kaçmış olabilir ...ayrıca su fiskiye depolarını kontrol edin kimi araçlarda arka silecek deposu ön ile bağımsız ayrı olaiblir..saygılar...

ön cama su fışkırtmak için silecek kolunu nereye çekiyorsan, arka cam için tam tersi yönde bastırman lazım... benim araçtada var su geliyor ordan :good:
Eğer gelimiyorsa tıkanmıştır...

tıkanmışsa toplu iğne yardımıyla temizlenir basit bi işlem saygılar...

ya ezgene...hb araçlarda arka cam silmek için fıskiye ve silecek vardır..bahsettiğin şey ise su fışkırtmak içindir...
ha su gelmiyorsa ya tıkalıdır yada bir sorun vardır yada su yoktur.raç daha 450km de olduğuna göre tıkanma ihtimali çok zayıf....silecek kolunu aşağı bastır..su gelirse sorun yok..gelmezse depoya bak su varmı..su var ise dooru servise....

arka cam suyu sağ kolu bir kaç saniye ileri doğru basılı tut zaten su motor sesini duyarsın. eğer su akmaz ise arkadaşların dediği gibi temizle. su deposunu kontrol et.

konu çözüme kavuşmuş, evet arka cam suyu deliği o,
söylenildiği gibi tıkalı olma ihtimali var, iğne yardımıyla açılabilir, ayrıca emin değilim ancak astra hatchback ve sw modellerde arka cam suyu deposu önden bağımsız olması gerekiyor, kontrol edin isterseniz depoda su kalmamış olabilir.

Geri