Bu calibra alinirmi, yardim:::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alisan.38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın bir yıldır vizesi ve sigortası yoktur

buda bi masraftır hocam cezası var üstelik bu araç bu şekilde vize verilmez düşüncesindeyim mutlaka 200-300 harcattırırlar yani araç güzel ama masraf konusu olay

bence alınmaz, sahibi çok fazla değiştirmiş arabayı ve calibralıktan çıkmış araç bence... Tabi siz beğendiyseniz birşey diyemem, sitemizdeki calibra sahibi arkadaşlar daha iyi bilgi vericeklerdir (C.C) Cengiz abiyi konuya davet ediyorum :)

Alınmaz

şekil olarak bana sorarsanız bozmuş calibrayı,calibraya fazla modifiye yakışmıyor sade hali çok daha güzel,arkadaşımızın da dediği gibi orjinalliği bozulduğundan muayenede sorun çıkarırlarsa biraz masraf olur size ki öyle 300-500 TL ile hallolmaz,gerçi fazla tanınan bir araç değil bana muayenede sormuşlardı güzel araba yaşına göre çok diri ilk defa görüyoruz modeli ne diye... kapı orjinal lsd ise tüv sertifikalı ondan sorun olmaz ama diğerlerini bilemiyorum açıkçası ben olsam biraz daha fazla paraya 94 model bir sfi ya da 95-96 model bir ecotec calibra bakarım ayrıca calibrayı tanımıyorsanız , tutkunuz yoksa da almayın derim uğraşmaktan bıkarsınız bu makine sevenine ,amiyane tabirle hastasına giden nazlı bir araçtır,çevreniz yoksa parça sıkıntısı çok çekersiniz,benim gibi çıkmacılarla haşır neşir olursunuz vs.vs ...

Alinmaz\ bundan 2 hafta once 9 bin liraya cok temiz bir sfi satildi, keske onu alsaydin, bu araba gercekten calibraliktan cikartilmis, orijinal tamponlarini aliyim desen 1000 lira, jantlar standard degil, koltukla sonradan kaplanmis, bej deri cakmasi olmus, kapi pandizotlarinin iscilikleri cok ozensiz olmus, alma bence , calibradan sogursun sonra

Alinmaz\ bundan 2 hafta once 9 bin liraya cok temiz bir sfi satildi, keske onu alsaydin, bu araba gercekten calibraliktan cikartilmis, orijinal tamponlarini aliyim desen 1000 lira, jantlar standard degil, koltukla sonradan kaplanmis, bej deri cakmasi olmus, kapi pandizotlarinin iscilikleri cok ozensiz olmus, alma bence , calibradan sogursun sonra

+1

Hatta illa eklemeye kalkarsan daha da olumsuz şeyler ekleyebilirsin.

Alınacak Calibra güçlü olmaktan çok orijinal olmalı onunla aşk yaşayamazsan anlaşamazsın Cengiz anlamıştır ne dediğimi :)

+1

Hatta illa eklemeye kalkarsan daha da olumsuz şeyler ekleyebilirsin.

Alınacak Calibra güçlü olmaktan çok orijinal olmalı onunla aşk yaşayamazsan anlaşamazsın Cengiz anlamıştır ne dediğimi :)
anladım abi fakat ben aşk yaşadım hem de inatçı kör bir aşk 3 calibra parasına 1 calibraya biniyorum daha ne olsun :) keşke turbosunu alsaymışım harcadığım paraya yanmazdım o zaman ...

önemli olan temiz olsun güç kolay

çok haklısın abi temizi bulunmaz ise cok üzer.

Geri