bu araçlar nasıldır

muratti32

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son düzenleme:
yuhh 1. araç sahibi uçmuş,o araca bi de turbo sport yazmış ki öyle bi araç astra g de yok bile.Ayrıca fiyat çok abartılı.Hem araç arıza kaydetmiş dikkatli olun derim.

bu arada forumdaki ilk mesjaınızda yanılmıyorsam kendinizi tanıtmanız gerekli,ben de sonradan fark ettim.

yuhh 1. araç sahibi uçmuş,o araca bi de turbo sport yazmış ki öyle bi araç astra g de yok bile.Ayrıca fiyat çok abartılı.Hem araç arıza kaydetmiş dikkatli olun derim.

sizce ne kadar düzeyinde olmalı aracın fiyatı. arıza kaydı yaptığını nasıl anladınız

2. araç hakkında da bi bilgim yok,ancak 3. arabada arıza kaydı yok.Sanırım hiç opel aracınız olmamış.Nasıl öğrendiğimi zamanla anlarsınız.1. araç 22-23,3. araç ise ancak 20 civarı olabilir.Fiyatlar çok yüksek bence.25.000 tl verecekseniz ve astra g alacaksanız iyi bir elegance işinizi görür.

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki boş ve pahalılar.

pardon tanıtma bölümünü atlamışım.

haklısınız araçlar çok pahalı ama bu modelde internette fiyatlar hep böyle aracımı sattım model yükselteyim diye şimdi araçsız kaldık ailecek zorlanıyoruz. bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz araç varmı. illa G kasa olmasına gerek yok H kasa astra honda civic veya corolla da olabilir

illa bunlardan birisi olacaksa opel diyorum. pazarlık edip fiyatı ndirmek kaydı ile. hondacı bayaaa uçmuş nodmalde otamatiği o fiyatlara, hatta daha aza:cool:

Geri