Bu aracı alayım mı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önder bey araç güzele benziyor fiyatı bu araçların 25.500 ile 29.000 arası gidiyor,temizliğine göre.İyi bir pazarlıktan sonra kaporta boya aksamından tutunda aracın alt takımı,motor aksamları vs. herşeyine detaylı baktırdıktan sonra uzun yıllar binebilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken tek husus yetkili servisten test yaptırıp fatura alarak aracın durumunu öğrenmek.(eğer pazarlıkta belirtilmeyen bazı eksiklikler serviste çıkar ise fiyattan düşün)Eğer detaylı bir test yaptırmazsanız belkide 3,4 bin tl masrafla karşılaşabilirsiniz,belkide hiç masraf yoktur ama işi garantiye almayı ihmal etmeyin derim.

119 binde dizel 3 defa dusunun derim :?

Daha düşük km li bulursanız onu tercih edin.

İşte dizelin de bu handikabı var, ben de dahil, daha ucuza daha çok gezeyim diye tercih edilir lakin 100 bini geçince de şüpheyle bakılır ya da 100 bine yaklaşınca elden çıkarayım denir. Km'si yüksek ama temiz görünüyor, ne kadar süre bineceğinizi ve elden çıkaracağınız zaman tahmini km'yi düşünerek alın bence.

bence çok ön yargılısınız km'ye karşı. bu dizel motor test edildi ve sonuçlar 400.000km'yi devirebilecek kapasitede. ben bu ay başında sattım dizel aracımı 118.000km'de tık etmiyodu, alanda memnun olarak aldı bende gönül rahatlığıyla sattım. eğer bakımları düzenli yapıldıysa tüm özen gösterildiyse gönlünüz rahat bi şekilde alın.

bence ilandaki araç o paraya değmez iyi düşünün...

Öncelikler tüm cevaplar için tşk ediyorum.

Aracın sahibiyle görüştüm ve bana çok samimi geldi.Aracın tüm servis bakımları yetkili serviste yapılmış ve club cardta kayıtlı.Ama km benimde kafama takılmıyor değil doğrusu.

Bir yandanda boyasız ve kazasız oluşu pozitif yönleri.Yani bu aravba 80-90 bin aralığında olsaydı bence o zamanda bu fiyata olmazdı.Ama sorun gösüken 100bini geçmiş olması.bende 50 bin binsem bi dahaya zor satarım gibime geliyor ve en çok o kafamı kurcalıyor.

yenisi 38 bin lira olan bir araç çin 28 bin çok gibi.ama yenilerinde cosmo donanım yok.bu araçtada sunroof yok.

inanın çok kararsız kaldım.

birde kmsi düşürülmüş araçlara yakalanmak istemiyorum.şöyleki 90 bin diye almaya gideceğim serviste 150 bin çıkacak.bu araçta en azından neyse o.

ama araç rengiyle cosmo oluşuyla tam hayalini kurduğum araç.tek eksiği sunroofu.fazlalığıda kmsi:)

2006 model bi araca göre kmsi yüksek gibi ama tercih senin alıcak olursanda iyice baktırmanı tavsiye ederim.

2006 model bi araca göre kmsi yüksek gibi ama tercih senin alıcak olursanda iyice baktırmanı tavsiye ederim.
2006 araca göre km si yüksek değil bence..5 yılda 120.000 yapmış,yıllık 25000 km-dizel araca göre normal..
ama ben 120.000 de bir dizel araç almazdım şahsen..120.000 de benzinli aldım mesela kullanıyorum..

Geri