Bu angel eye nasıl??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
onların montajı o kadar basit değil.
farın ön camlarını sökmeden yapamazsın.
far camlarını sökmek içinde silikonlarından ayırmak gerekiyor.
yani farların camından olmak da var işin içinde.
en iyisi komple angel far almak.

stop ustaları sorunsuzca hallediyor diyorlar...doğru mudur??

onların montajı o kadar basit değil.
farın ön camlarını sökmeden yapamazsın.
far camlarını sökmek içinde silikonlarından ayırmak gerekiyor.
yani farların camından olmak da var işin içinde.
en iyisi komple angel far almak.

komple angel far kit 'in ampulü xenon olarak mı geliyor?

stop ustaları sorunsuzca hallediyor diyorlar...doğru mudur??

yani doğru yapıyolar ama ben hiç kimseye orjinal farlarını emanet edipte açtırma derim...2 yol var...ya çıkma far alıp açtırıcaksın...yada biraz daha para koyup çok güzel 2 tane angel farın olucak :)

komple angel far kit 'in ampulü xenon olarak mı geliyor?

dışarda satılan angel farlarda xenon kit takılı değil...normal adi bir ampülle birlikte geliyor...ancak sonradan xenon taktırmak mümkün...

dışarda satılan angel farlarda xenon kit takılı değil...normal adi bir ampülle birlikte geliyor...ancak sonradan xenon taktırmak mümkün...

İşte benim de asıl merak ettiğim de buydu. Çünkü sırf angel görüntü olsun diye dandik ampulü olan komple far gövdesi almak ve buna 300 ytl falan vermek resmen israf. xenon takılı olsa neyse. angel dediğin neon bar'ın kenarları işleniş ışığı dağıtan çok basit bir parça. gerisi aynı far.

İşte benim de asıl merak ettiğim de buydu. Çünkü sırf angel görüntü olsun diye dandik ampulü olan komple far gövdesi almak ve buna 300 ytl falan vermek resmen israf. xenon takılı olsa neyse. angel dediğin neon bar'ın kenarları işleniş ışığı dağıtan çok basit bir parça. gerisi aynı far.

öyle deme ya bi arabayı angel far müthiş değiştiriyor...hele bir de xenon taktıysan ona süper oluyor...

benim orjinal farın camı düz olmadığı için xenon da taksam bi anlamı yoktu..
eğer sizinde farınız desenliyse sizde de bir işe yaramayacaktır...

ama ben 300 ytl verip sadece düzgün bir angel alıp üstüne bir 300 daha verip toplam 600e angel+xenon alacaksam o kadar para vermem. Tamam hakikaten çok güzel duruyor ama xenona değilde angel'a verilen paraya acıyorum.

ama ben 300 ytl verip sadece düzgün bir angel alıp üstüne bir 300 daha verip toplam 600e angel+xenon alacaksam o kadar para vermem. Tamam hakikaten çok güzel duruyor ama xenona değilde angel'a verilen paraya acıyorum.

eğer görüntü önemli değil diyosan arabanın da camı düzse senin için en uygunu 6000 xenon :good:

Geri