Bridgestone Turanza ER300 Alıyorum

yok yok burak sen git bridgestone al :p

hayırlı olsun .. artık fulda nında böyle güzel bir lastiğinin olduğunu hatırlarız lastik değişimlerinde.. bu arada incelediğin testlerin linklerini paste etsene bi incelemede biz yapalım

Arkadaşlar bugün yada olmazsa yarın lastik alacağım. Ölçülerim 195 x 60 x 15. 100 kmh ile giderken gece gimat yolunda orta şeritte önüme çıkan hayvani bir çukur çıktı, kaçamadım derindi de o hızla sağ ön lastik girdi vurdu. Sanırım o sırada oldu şu anki balon. İç yanak bezi koptu heralde ki ordan zayıflayıp basınç o bölgeyi şişirmiş.

Genelde Michelin Energy öneriliyor, işyerinde arkadaşlar da aldı güzel diyorlar. Tamam sesi de azmış ama sonuçta biraz yumuşak lastik konfor için. Bana konfordan çok sağlamlık lazım. Yollar çok bozuk. Turanza daha dayanıklı sanırım. Heralde mevcut continental eco bilmemne eskimiş lastiklerden daha yüksek ses çıkmaz yol gürültüsü olarak değil mi J

Al arkadaşım, kullnıyorum çok iyi:good:

Hayırlı olsun, artık yorum yapmaya gerek yok bence.

geçenlerde bende bi çukurun sayesinde ön sol lastiğin telini kırmışım
lastiklerinde değişme zamanı gelmişti 4 ünüde değiştireyim dedim
4 adet HANKOOK k406 aldım çok hoşuma gitti hem yol sesi çok az hemde yumuşak bir lastik yol tutuşuda güzel. kendi çapımda ufak slalom ve virajlarda zorlamalar yaptım gayet performanslı geldi tavsiye ederim
fiyat olarakta baya makul bi lastik
ek olarak:
cady golf vectra c-max ve fiesta nın fabrika çıkış lastiği olduğunu biliyorum

arkadaşlar yorum için teşekkürler.

bir süpriz olarak ne alaka diceksiniz :) tanıdık biyere gittim iskitlerde. Fulda aldım. Fulda carat Progresso. üretim de almanya. 2008 10.hafta üretim lastik. 4 tanesi 500 lira 5 taksite aldım. fazla sert dedi bridgestone için, çabuk yıpranıyo dişleri dedi, michelinler ise rusya malı piyasada genelde dedi bir de ispanya. fulda da çok güzel progressolar dedi. ıslak kuru yol tutuşu çok iyi dedi. kullanınca belli edecek göreceksin dedi.

çıkan lastikler continental ecocontact mı neydi rezalet :)

dostum keşke fuldaya bulaşmasaydın! çok kötü bir servis ağı var ve eksperleri işlerinde bence yetersiz. ama artık olan olmuş almışsın! umarın bi sorun çıkmazda başın ağrımaz!..

turanza er 300 hem ıslak hemde kuru zemin lastiği.bende kullandım fena değildi 4 su tahliye kanalı suyu lastikte fazla tutmuyor.şimdi 2 adet lastik alacam galiba michelin olacak :D nedeni arabayı alalı 1 ay oldu önde 2 tane michelin var arkada kiler continental bitik değil ama yorgun duruyor.önleri arka yapıp öne 2 tane michelin gider gibi geldi bana

ama bir çin ata sözüde derki arbama yokohoma :D:D:D:D

ben yorumların tamamını okumamıştım.arkadaş almış lastiği haıyrlısı olsun kazasız belasız güle güle kullan

Geri