Bridgestone Turanza ER300 Alıyorum

geçmiş olsun Burak abi umarım sadece lastiklerin sorunludur öntakıma inş. fazla zarar vermemişsindir...benim önereceğim lastik Michelan olur sana... yinede siz bilirsiniz saygılar...

sağol, yok ön takımda birşey yok ama lastik eskiydi zaten, balon yaptı işte. 20 gün sonra alcaktım bugün aldım.

Fulda Carat Progreso diye aradım nette. özellikle yol tutuş ve frenlemesi mükemmelmiş. tarafsız testlerde 1. olmuş bu konuda bir testte. araç da passatmış ama 16 inçlik lastiklerle.

hım.. doğrudur abi lastiklerik yapıları aynıdır sadece malzeme kalitesi ile alakalı bunlar ben michealn iyi diye biliyordum hatta rot balansçı abim vardı oda öyle diyordu geçtiğimiz 2 yıl önce ...hayırlı olsun ayrıca ön takımda sorun yoksa ne güzel ... lastikler yeni istersen Burak abi ne olur ne olmaz diye balansa götür aracı öntakımıda kontrol ederler başın ağrımaz yani.. kolay gelsin..saygılar...

aslında lastikçi balans kontrolü yapıp öyle taktı lastiği ama bi 500 km yapıp öyle götüreceğim rot ayarı da yaptıracağım 2-3 derece sağa dönük direksiyon düz giderken.

aman abi geciktirme araçta en önemli etken parça lastikler aman aman şakası yok sonuçta canımız lastiklere emanet...saygılar...

Güle güle kullan uygun fiyata almışsın.

Michelin diyen arkadaşlar lastiğin yumuşaklığına aldanıp diyor(2 çukurluk canları var).Lastiğin asıl performansı lastik ısındığında belli olur. Bridgestone, Continental en az Michelin kadar iyidir yol tutuş konusunda tabiki lastikler soğukken michelin'in biraz daha yumuşak olması size avanataj sağlayabilir.

aman abi geciktirme araçta en önemli etken parça lastikler aman aman şakası yok sonuçta canımız lastiklere emanet...saygılar...

zaten balans yapıldı takılırken, 500 km sonra lastikler ısındı mı oturdu mu tekrar yaptıracam ve asıl o zaman görecem performansı. şimdi sanayide balans yaptırsam da dediğim gibi 500 km sonra tekrar baktırmak gerekir yeni lastik sonuçta.

haklı olabilirsin ...lastikler sıcakta genleşir soğukta büzülür ... ayrıca yeni olduğundan tam performasn vermeyebilir...dediğin gibi 500 km sonra yaptır ama ihmal etme bence şakası yok çünkü...saygılar..

bende 2 hafta falan önce aldım 4 tane turanza er300 195/60/R15 10 numara lastik tek kelimeyle özellikle ıslak zeminde harika üzerindeki su tahliye kanalları acayip işe yarıyo yol tutuşuda mükemmel ben kesinlikle birdgestone tavsiye ederdim ama fulda almışsınız fuldayıda artık goodyear üretiyor ama birdgestone kadar profesyonel bir ekibin elinden çıktığını zannetmiyorum bu arada tekini 125 ytl ye almıştım

evet bridgestone'da da kampanya varmış şu an. valla ben de bridgestone niyetiyle gittim. kullandığım yollar çok bozuk dedim, kasisler çukurlar dolu dedim. bridgestone zaten sert, iyice yıpranır lastik dedi. fuldanın progresso lastiğini verdi. baktım zaten yüksek performans lastiği fulda progresso. suda kızaklama testlerinde de 1. olmuş. haberlerde falan yazıyor. dergilerde yazıyor.

Geri