**Brc-Atiker-Milano**

şu an arabam 103,000 de...Yetkili usta 10,000 de gel bi temizlik yapalım dedi..Sanırım 50 ytl bakım ücreti..

Bende 30.000 Kmde Astraya (classic )taktirmak Istiyorum Tavsiye Edermisniz Arabanin Garantisi Henüz Bitmedi Yalniz Acaba Garantisinin Bitmesinimi Beklesem Cunku Tüp Takilinca Garanti Sona Eriyormus Herhangi Bir Elektronik Arizada Başim Ağirirmi Diye Düşünüyorum Arkadaslar Yardimci Olursaniz Sevinirim

valla garanti olayını önce opelle bi konuş istersen onlar ayarlarsa taktır derim.önemli olan düzgün yetkili kişilerce montajın ve ayarların yapılması..eğer benzinden şikayetin oluştuysa bence taktır...

zaten adamlar sıfır arac alıp ticari taksi yapıyorlar bide lpg takıyorlar..Bu sürede garanti bozulmuyor diye biliyorum..

Bi kaç depoda istenilen ekonomi sağlanamayabilr dediler..Depoyu doldurdum bugun Manisa'ya düğüne gelicez.BAkalım lpg ile hayırlısıyla yolculuk nasıl geçicek..

İyi o zaman görüşelim Manisa da ... :good:

brc sequent24 ü aralık ayında 1800 ytl ye taktırdım 2A mühendislik garantisi olması ve tüm türkiyede garanti vermesi tercih sebebim oldu.yaklaşık 8000 km yol yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Km de 100-120 ykr arasında yakıyor ve performansta herhangi bir kayıp yaşamadım diyebilirim.
:alkis: :good:

İyi o zaman görüşelim Manisa da ... :good:

Murat abi teşekkür ederim davetin için ama..Öyle aceleyle düğüne geldik Akhisar'a gecede döndük..KIsmetse başka zamana...:good:

İnşallah hayırlısı olsun ... :)

Geri