**Brc-Atiker-Milano**

arkadaşlar ben de tüp taktıracam da lastik tamir tüpü neymiş bilen var sa kullanan var sa yazsın da biz de bilelim buna herkesin ihtiyacı var lütfen

Easyjet 1,5 sene oluyor 1800 YTL 35 bin km oldu 110 - 120 bin yakıyor çok memnunum iyiki takdırtmışım...

BRC çok iyi ve Opelin uyumlu ve önerdiği markası ama pahalı.
O olmazsa Atiker için yerli BRC diyorlar.
Milanoyu ilk senden duydum
Tartarini de iyidir
Sonuçta kararı senin bütçen verir , ama iyi bir servis e taktır.Dert çıkartmasın.selam

BRC çok memnunum tavsiye ederim de sprey konusunu anlamadım ne spreyi :eek: bilen arkadaşlar açıklarsa sevinirim. Hoş benim tank simit değil ama olsun belki lüzumlu birşeydir.

Tüp stepnenin yerine takılınca stepne iptal olacak ve arabadan çıkarırsın dedi adam.Onun yerine sprey veriyorlarmış.O sprey teker yolda patladığı zaman siboptan içeri bi sıvı veriyormuş.O sıvı hemen içerde yama görevi yapıyormuş. o durumda 15-20 km tamirciye kadar idare ediyor dediler.Ama yinede ne kadar güvenli olur bilinmez.Hb araclarda stepneyi nereye koydunuz??

Benimki evde duruyor ama uzun yola gideceğim zaman bagaja atıyorum ... :)

En güzelini yapıyorsun...Şimdi lpg servisinden geldik..Atiker ve zavoli arasında karar vericez..

arkadaşlar ben sey duymustum bu sımıt tupler yasaklandı dıye ole bısey varmı ve aracta tesısat var onu cıkarmak gerekıyormu ve sımıtler hala uygulanabılıyorsa onlar enfazla kac lt oluyor

galiba yattı..simit tüplerle ilgili herhangi bi yasaklama söz konusu değil..adamlar sabahtan akşama kadar simit tüp takıyorlar..sanırım 35-45 lt civarı oluyor..

Geri