**Brc-Atiker-Milano**

Ben Arabamda Ultragaz Sirali Kullaniyorum Performansta DÜŞme Yok Ama Sİzlere Tavsİyem Kalİtelİ İŞcİlİĞİ Garantİ Eden Deneyİmlİ KİŞİ Veya KuruluŞlarla ÇaliŞmaniz Olacak Bu Konudakİ Sorunlara Ülkemİzde Maalesef Raslaniyor Benden Hatirlatmasi Opelcİ KardeŞlerİm...

walla bende lpg düşündüğümde araştırdım taktırmadım ama araştırdığımda milanonun özellikle bazı araçlarda çok iyi sonuç verdiğini söylediler.hatta milanoyu takacak yerde bana şunuda söylediler; araba şuan için 220 yapıyorsa o zaman 240 garanti dediler. yani %10 performans artışı dediler. tabi yakıt tasarrufuda %40 garnatisini veriyorlardı. tabi bunlar laf taydı. yani milano takan arkadaşlar vardı iyi diyen vardı, yaramaz diyen vardı.
bana sorarsan brc al derim fakat kesin ifade edemem.

walla bende lpg düşündüğümde araştırdım taktırmadım ama araştırdığımda milanonun özellikle bazı araçlarda çok iyi sonuç verdiğini söylediler.hatta milanoyu takacak yerde bana şunuda söylediler; araba şuan için 220 yapıyorsa o zaman 240 garanti dediler. yani %10 performans artışı dediler. tabi yakıt tasarrufuda %40 garnatisini veriyorlardı. tabi bunlar laf taydı. yani milano takan arkadaşlar vardı iyi diyen vardı, yaramaz diyen vardı.
bana sorarsan brc al derim :good: fakat kesin ifade edemem.

kafa sağlığın yerinde, arabanda sorunsuz ve performanslı olmasını istiyorsan

iyi bir işçilik ve brc sistem tam aradıkların

Bugun atiker taktırdım arkadaslar..tam 8,5 saat sürdü işçilik ama çok temiz oldu.Çiğli Ata Sanayi Sitesinde taktırdım...Stepne yerine simit tüp taktırdım.Şİmdilik çekişte bi sorun görmedim.3 ile çıktığım rampayı yine 3 ile çıktım..bakalım önümüzdeki günler bize ne gösterecek..Herkese yorumları için teşekkür ederim..

Önceklikle hayırlı olsun. Güle güle ucuz ucuz yolculuklar dilerim :)
Kaça mal oldu? Taksit olayı nedir? Kaç litrelik taktırdın?

çok teşekkür ederim..Atiker taktırdım..1200 fiyatı ama biraz indirimle 1100e peşin taktırdım...40 ltlik simt taktik stepnenin yerine...ellerinde 45 lik kalmamıştı ama 15-20 gün sonra depoyu 45 lik simitle değişicez...

Hayırlı olsun kitin ... :good:

teşekkür ederim sağolun..

arkadaslar merak ettiğim bir konu aracınıza kac km de tüp taktırdınız bende taktırmak istiyorum ama tüp taktırdıktan sonra servise bakımlarını nasıl yaptırıyorsunuz vede ne kadara mal oluyor ?

Geri