**Brc-Atiker-Milano**

astrax_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Atiker lpg taktırdık...

Merhaba Opel dostları sitede buna benzer önceden konular açılmış ama benim sorularıma fazla aydınlatıcı gelmedi.Opelime lpg taktırmayı düşünüyorum..Bugun biraz piyasa araştırması yaptım.Brc 1500-1800 ytl,Atiker kampanyada 1200 ytl ve Milano 1300 ytl fiyat verdiler..Ayrıca 200-230 ytl civarı ruhsat masrafları oluyormuş..Atikeri fazla önermiyorlar..Brc biraz pahalı geldi.Milano markayı önerdiler .Sizin düşüncelerinizi alabilirmyim?Bide arac hb olduğu için stepnenin yerine tüp takılıp sprey veririz dediler.Bu spreyi kulanan varmı?Şİmdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
tartarini

Kimse lpg kullanmıyor galiba :)

Murat abi sen memnunmusun? bide İzmir'demi taktırdn yoksa MAnisa'damı?

ben, lpg montajını 6 mayısta yaptırdım.(ah keşke daha önce yaptırsaymışım). araba çekişten düşmedi ve kullanımda hiç bir değişiklik farketmiyorum. 1500 km oldu. 1,51 ila 1,57 ytl yakıyor. yanlız uzun yolda çok farketmedi. 1,40 ytl ölçtüm sarfiyatı. marka brc. 1,750 ytl ve 250 peşin+250x6taksit. ama peşin vericem derseniz 1,600 ytl dediler, ben taksitli tercih ettim. zaten ayda 600 ytl civarı benzin parası veriyorum. bilmiyorum ama ben çok memnunum. aslında ilk önce çok çekindim lpg ye geçmekten ama gerek benzinin çok pahalı olması gerekse mazotlu arabaların çevreyi çok fazla kirletmesi ve benimde buna katkıda bulunmak istememem lpg ye geçmemdeki en büyük etkenler. herkese tavsiye ediyorum. bu arada montajı topkapı-cevizlibağda yaptırdım.

brc sequent24 ü aralık ayında 1800 ytl ye taktırdım 2A mühendislik garantisi olması ve tüm türkiyede garanti vermesi tercih sebebim oldu.yaklaşık 8000 km yol yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Km de 100-120 ykr arasında yakıyor ve performansta herhangi bir kayıp yaşamadım diyebilirim.

Yorumlar için teşekkürler..

Bir de arac Hb olduğu için stepnenin yerine tüp takılıp sprey veririz dediler.Bu spreyi kulanan varmı?Şİmdiden teşekkürler...
İlk defa senden duyuyorum ne spreyi acaba bu?Benim aracım da Hb ve simit tank var,ama bu tür birşeyden haberim yok ... :(

Geri