Böyle Bir Ürün Kullanan Oldu Mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Linkteki ürünle sentetik ya da selülozik boya kullanamazsınız, bu tür boyalar makineyi eritir, öyle ürün tanımında yazdığı gibi vernik filan atamazsınız. Ayrıca makinede boya ayarı yok, sabit havayla sabit miktarda boya atıyor yani kısık boya atılmıyor. Hava hortumları çok kalitesiz ve bağlantı yerleri çıkıyor. Hiç makineyle boya attınız mı bilmiyorum ama kapalı mekanda yapmayı düşünmeyin. Su bazlı boya ile kullanılabilir belki. Bu makine yerine Bosch marka ürünleri alabilirsiniz, Örneğin http://www.hepsiburada.com/bosch-pfs-3000-2-allpaint-boya-tabancasi-p-HRBSC0603207100 bu tabancayla daha önce ahşaba vernik bile attım. fiyat mukayese edilemez ama diğer ürüne verdiğiniz paraya yazık olur.

Aslında bosh güzel marka her zaman sağlam iş yapan bir firma ama fiyatta çok fazla. Resimde söyledim ürünün arkasında bir vida var sanırım o vida ayar vedası olsa gerek. Yada bana öyle geldi.

Boschun haznesi şeffaf ver oldukça sert bir plastik, erimiyor. Daha önce paint zoom gibi benzer ürünleri kullanan arkadaşlarda oldu hepsinde aynı sorunlar var, tiner eritiyor. Ürün yorumlarını da incelerseniz görürsünüz, çok gürültülü çalışıyorlar. Bosch ta ses elektrik süpürgesi gibi. Şu ürünün fiyatı biraz daha uygun http://www.hepsiburada.com/bosch-pfs-1000-boya-tabancasi-410-w-p-HRBSCPFS1000 Tabii keşke kompresörlü klasik boya tabancası alsanız, her türlü ayarı var, hava olarak ta kullanırsınız.

Anlaşılan tiner değdiği zaman elimde kalacak ses o kadar dert değildi ama erime olur ise resmen çöpe gider.

Nadir 2016 maaş zammı fazla oldu galiba, baksana parayı sokağa atmaya kalkıyorsun :). Bu tür ürünlerden medet umma derim. Günümüzde rulo fırçalar bile 20 TL den başlıyor. Alacaksan kaliteli bir ürün al derim. Hatta imkanın varsa en ufak boy bir kompresör al inan bu tür ürünlerden daha hesaplı olur. Ben omzuma takıp öyle kullanacağım dersen paraya kıy iyi bir şey al. Ben zamanında böyle bir ürün alıp kenara koymuştum. Günün birinde lazım oldu, şunu bir kullanayım dedim, fişe takıp tetiğe bastım tıssssss. Aldığımda çalışıyordu (içine su koyup denemiştim), alet durduk yerde bozulmuş, ben de en iyi şeyi yaptım. Söylene söylene kaldırıp direk çöpe attım.

Nadir 2016 maaş zammı fazla oldu galiba, baksana parayı sokağa atmaya kalkıyorsun :). Bu tür ürünlerden medet umma derim. Günümüzde rulo fırçalar bile 20 TL den başlıyor. Alacaksan kaliteli bir ürün al derim. Hatta imkanın varsa en ufak boy bir kompresör al inan bu tür ürünlerden daha hesaplı olur. Ben omzuma takıp öyle kullanacağım dersen paraya kıy iyi bir şey al. Ben zamanında böyle bir ürün alıp kenara koymuştum. Günün birinde lazım oldu, şunu bir kullanayım dedim, fişe takıp tetiğe bastım tıssssss. Aldığımda çalışıyordu (içine su koyup denemiştim), alet durduk yerde bozulmuş, ben de en iyi şeyi yaptım. Söylene söylene kaldırıp direk çöpe attım.

Alır isem sanırım benim de sonum aynı olacak demek ki abim bende almadan önce buradan arkadaşlardan bir fikir alayım dedim. İyi ki demişim ya değilse orada yorumları okuyunca bende iş yapar diye hemen dalma moduna girmiştim ne yalan söyleyeyim.

Geri