Botlu Turbo Sistemi

rakkas_dream

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Çankırı da lastikçilik yapan Ertan Ticaret 220 ytl ye %30-50 yakıt tasarufu sağlıyan ve cekişi artıran borlu sistemi takıyolar.Bu sistem yakılmayan yakıtı yakıyo turbo görevi sağlıyo...
Tüm Opelimz.net üyelerine duyrulur.

rakkas_dream@hotmail.com

Allah Allah biz niye düşünemedik ki bu sistemi, Mercedes'e satar zengin olurduk halbuki :rolleyes:

pempe renkli ilaç mı bu

Sanırım pembe renkli ewet.. Aslında fena bi sistem deil borun yağlayıcı özelliğide var.. :) Ben bu bor işinden bi güzellik bekliorum ama hadi bakalım.. Sanki üreticilerin politikaları nedeniyle bole şeyler ön plana çıkmıomuş gibi gelio..

Ama bu sistemin TURBO görevi yapıomuşya işte o nokta gerçekten beni yedi bitirdi :)

ya su sistemin detayı neymiş ki? çalışma sistemi filan nedir? detayını veren bir internet sitesi filan yokmu ki incelesek? Bundan önce çıkan bütün yakıt tasarrufu sağlayan aletler fos çıktıda...

bizde astra 1.4 i var şu anda takılı ama pek bişi anlayamadık ve ayar sistemi çok kötü çok hassas ayarlama yapılamıyor sıvı akışının ama şunu diyebilirim ki 1 2 3 4 5 yerine 1 3 5 viteslerini kullanabilirisn rahatlıkla .

Tansu 1 3 5 kullanabilirsin derken ne gibi +'ları oldu merak ettim.. Denio olman çok sewindirdi beni gerçekten ayrıntılı olarak montajını nasıl yaptığınızı tam olarak çalışma prensibini ve senin izlenimlerinide paylaşırsan sewinirim..

ben 1 tane alayımda hemen patentini kapayım bu bir muciza türklerin yapacağını biliyordum!!!!!!!!!

ewet bunu bende duydum

reklam aynen şöle:

Rampada vites küçültmeye son...

ama ayrıntısını bilmiyorum...

marikan' Alıntı:
Rampada vites küçültmeye son...
Nası yani hayret ... :eek: :( :confused:

Geri