boştaki borular (yardım)

egr yi iptal ederken sadece kör conta takıp iptal etmelisini,borularını söktüğün için sıkıntı oldu sanırım egr den çıkan ince (boş uç 4 diye yazmışsın ya) uç emme manifoltuna gidiyo onu bi takıp den bakalım,
egr üstünde değil mi şuan boruları takılı olsun araya kör conta,
bu arada 2000 motor vectralarda egr nin problem çıkardığı görülmemiştir bilgin olsun...

:good:

egr yi iptal ederken sadece kör conta takıp iptal etmelisini,borularını söktüğün için sıkıntı oldu sanırım egr den çıkan ince (boş uç 4 diye yazmışsın ya) uç emme manifoltuna gidiyo onu bi takıp den bakalım,
egr üstünde değil mi şuan boruları takılı olsun araya kör conta,
bu arada 2000 motor vectralarda egr nin problem çıkardığı görülmemiştir bilgin olsun...

anladım abi en kısa zamanda fişini ve borusunu takıp deyiyeyim, egr şu anda kör conta ile üzerine takılı abi ayrıca egr yi iptal etme sebebim porformansı artırmak ve yakıtı düşürmekti, araştırdıgım kadarıyla onun için iptal etmiştim abi sence dogrumu?

sadece alt devirlerde bi canlanma olur,aksine yakıt bi miktar artabilir,ayrıca motor biraz daha fazla ısınabilir...

fişini takma sadece borularını tak tabi fişte takılı olmayınca arıza yanar,ayrıca fişi takarsan arada kör conta varken çalışma anında zarar verip vermeyeceğini tam olarak bilemiyorum,

bence iptal etmeseydin iyiydi sen bilirsin...

sadece alt devirlerde bi canlanma olur,aksine yakıt bi miktar artabilir,ayrıca motor biraz daha fazla ısınabilir...

fişini takma sadece borularını tak tabi fişte takılı olmayınca arıza yanar,ayrıca fişi takarsan arada kör conta varken çalışma anında zarar verip vermeyeceğini tam olarak bilemiyorum,

bence iptal etmeseydin iyiydi sen bilirsin...

egr yi tekrar contasını söküp devreye aldım abi fakat sorun arac sogukken herşey cok güzel ama arac ısınıpta sekonder hava pompası devreden çıkınca rolanti 2000 devirlerde takılı kalıyo ama aracta kırmızı ışıkta dururken 2000 devirde takılı kalıyo iken vitesi 1 e takıp firene basıp gaza basmadan yarım debriyaj yapıp deviri 500 lere indirip tekrar boşa attıgımda devir normale yani 800 900 devire dönüyor fakat bazen dalgalanma yapıyor bazen yapmıyor acıkcası biraz sogumayada başladım bu arıza yüzünden opelden :(

kardeş motor elektrik tesisatında sıkıntı olabilir,rolanti ayarlaycının yerini biliyormusun ?
boğaz ile birleşik fişine bi bak bakalım kabloların izalasyonlarında dökülme varmı ?kısa devre falan mı oluyo ..
uzaktan ancak bukadar yardımcı olabiliyorum kusura bakma...

kardeş motor elektrik tesisatında sıkıntı olabilir,rolanti ayarlaycının yerini biliyormusun ?
boğaz ile birleşik fişine bi bak bakalım kabloların izalasyonlarında dökülme varmı ?kısa devre falan mı oluyo ..
uzaktan ancak bukadar yardımcı olabiliyorum kusura bakma...

allah razı olsun abi senden daha nekadar yardımcı olcanki. :)) kafaya koydum abi bugün yada yarın komple dagıtıp ön tarafı yeniden toparlıcam,tüm sensörleri kelebeyi ne varsa artık. elden geçmeyen yer kalmadı ama birde toplu olarak elden geçircem en kısa zamanda neticeyi bildiririm abi sana.

kolay gelsin...

Benim aracımda da boşta borular var ustaya gösterdim oda yerini bulamadı bir şey olmaz opellerde oluyor dedi

Benim aracımda da boşta borular var ustaya gösterdim oda yerini bulamadı bir şey olmaz opellerde oluyor dedi

Zaten başka bir şey diyemez :D ustanın iyisi parça artırır derler :D sizin usta da iyi bir ustaya benziyor :rakir:

Geri