Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetkili ve özel servislerin bu iyiliği var işe.Neyi nereye takacaklarını biliyorlar.Muammer arakdaş gayet güzel anlatmış yapmanız gerekenleri.Umarım başarılı olursunu.Aksi taktirde bir özel servise gidip yaptırmanızı öneririm.Opelden anlamayan çoğu usta o boruların takılmasada olacağını söyler![]()
Artık yapar canımbi emme manifoltundakini belki takamaz onuda bi lifte kaldırtıp takabilir yada alta yatıp muhafazayı sökerek takar,ayrıca bu valf devre dışı kaldığında düşük devirlerde biraz hantal kalır araç,
o valfin görevi düşük devirlerde 16 valf olan aracı daha seri olabilmesi için emme manifoltu yolunu vakumlama yöntemi ile kısaltarak aracın 8 valf olmasını dolayısı ile alt devirlerde daha canlı olmasını sağlıyor..
ismi değişken emme manifolt selenoidi![]()
abi çok yaşa sen yaaa:maden:
ama savaş abi demiştim demi yeri çok aşşağılarda diye![]()
Yani ustanın tamponu yere yakın dikkat edin diyorsun :maden:
muammer abi cok teşekkür ederim en kısa zamandada o boruyu takmak olacak, şu anda eskiye göre performans epey düştü ama tahminim o son boruyuda takınca oda düzelecek![]()
muammer abi herşey tamam egr yide iptal ettim motor cok güzel ve performanslı oldu tam istediyim gibi ama şöyle bir sorun var aracın rolantisi benzinde gayet güzel ama gaza aldıgımda dalgalanma yapıyor ve bazende 1500 ila 2000 devir arası benzinde bu sorun yokken gazda neden yapıyor?
ayrıca egr yi iptal ettim bogaz kelebeyini temizledim rolanti sensörlerini temizledim ama yine aynı sorun neden olabilir abi yardımını bekliyorum
ve özellikle belirteyim benzinde herşey normal abi?
yardim edersen cok memnun olurum abi saygılar...
birşey söylemeyi unuttum abi şunuda özellikle belirteyim lpg sıralı sistem degilde normal lpg takmışlar. ayrıca egr yi iptal ederken borularını ve fişini çıkardım deliklerine conta ile kapattım, dogrumu yapmışım?