boştaki borular (yardım)

konuyu yeni gördüm elimden geldiğince yardımcı olacağım;

6 nolu uç sekonder hava pompasınından çıkan kalın hortumun girdiği parçaya takılır diğer uç emme manifoltunun valfine takılır ulaşılması biraz zor biyerde alttan takılması gerekebilir ayrıca o sorduğunuz ses çıkaran parça sekonder pompası ilk çalışmada manifolta extra hava vererek çabuk ısınmasını sağlar otomatik jikle gibi düşünün
attachment.php

attachment.php

allah razı olsun kardeşim, dediyini harfiyen uyguladım birtek 6 nolu uç kaldı fakat oda sabahları çalışırken elektrik süpürgesi gibi ses geliyor ısınınca normale dönüyor bence bu hırıltı gelen kuru başka bişey diye düşünüyorum, sence başka ne olabilir kardeşim?

Rica ederim Allah hepimizden razı olsun inşaallah ,

6 nolu uç işte dediğim gibi emme manifoltunun arka kısmında emme manifolt valfi var oraya vakumlama yapmaya yarıyor,
ayrıca o kutıda dediğim gibi sekonder pompası ilk çalışmada 1-2 dakika kadar çalışır
139834~1.webp

bak resim ekliyorum ama o parça ters bi yerde alttan görülebilir ancak

ayrıca bu resimde de sorduğun 5 nolu çıkışıda işaretledim şu küçük filtre olan
sany1749.webp

Son düzenleme:
İşte bu kadar Muammer abi hepsini söylemiş.Bende şimdi gördüm cevap yazacaktım...
Eğer bu boştaki hortumları görüp yerine takmayan usta varsa kusura bakmayın ama ben o hortumları önce ustaya ...... :mad:

Usta değil bunlar resmen cellat,kasap.Sonra vectra kötü araba oluyor bunların yüzünden... :mad:

ben o hortumları önce ustaya ...... :mad:

:bir:

kardeşim işte böyle ustalar yüzünden biz kendi işimizi kendimiz halletmeye çalışmıyormuyuz...

Tebrikler Muammer Bey üşenmeden ince detayına kadar yazmışsınız.Teşekkürler

Tebrikler Muammer Bey üşenmeden ince detayına kadar yazmışsınız.Teşekkürler

Estagfrullah üşenmek ne demek bilhassa keyif alıyorum yardımcı olabildiğim zamanlar,
Ben teşekkür ederim....:)

muammer abi resimdeki parca bu benim çektiyim parçamı yoksa dahadamı aşagılarda?

Ekli dosyalar

• 5.webp
    5.webp
    22.4 KB · Görüntüleme: 34
ben o hortumları önce ustaya ...... :mad:

:bir:

kardeşim işte böyle ustalar yüzünden biz kendi işimizi kendimiz halletmeye çalışmıyormuyuz...
Böylece 6 nolu hortumun yeri de belli oldu :)

Maalesef bazı ustalarımız Opel tamiri için çok yetersiz kalıyorlar, onlar en iyisi kuş kanadı yolmaya devam etsinler.

Yetkili ve özel servislerin bu iyiliği var işe.Neyi nereye takacaklarını biliyorlar.Muammer arakdaş gayet güzel anlatmış yapmanız gerekenleri.Umarım başarılı olursunu.Aksi taktirde bir özel servise gidip yaptırmanızı öneririm.Opelden anlamayan çoğu usta o boruların takılmasada olacağını söyler :)

Böylece 6 nolu hortumun yeri de belli oldu :)

Maalesef bazı ustalarımız Opel tamiri için çok yetersiz kalıyorlar, onlar en iyisi kuş kanadı yolmaya devam etsinler.

abi çok yaşa sen yaaa:maden:

ama savaş abi demiştim demi yeri çok aşşağılarda diye:D

Geri