bor powerın zararları!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o eniştenin düşüncesi olabilir o fikrini beyan etmiş sadece burdaki insanlar gibi..

burda önemli olan ingilterede satışına izin verilmesi bu kısmı mühim ingilterede öyle kafana göre her şeyi satamassın çok sıkı denetlemeler vardır.. yani araca zarar veren bir ürün olsa onu ingilziler ülkelerinde satmadan önce test etmişlerdir bizdeki tse gibi kurumlarında öyle bir zarar görseler asla kendi piyasalarında sattırmazlar.. ingilizler avrupada o konuda en titiz ülkelerden biridir..

zaten bu tarz şeyleri inceleyen devet kurumunda çalışıyor kendisi sşahsi düşüncesi değil ingde yadabaşka bir yerde satışa izin verilmesi o ürünün faydalı odluğunu göstermez

Uzun yıllar oralarda yaşamış gibi konuşuyorsunuz.Bir özentilik gibi ingilterede şöyle böyle vs.Ülkenizden memnun değil gibisiniz.Avrupa özentiliği amerikan rüyası gibi yazık...

ne alakası var :D burda ülkemin ürününü kendi topraklarımda çıkan bir ürünü elin avrupalısı bilhassa çok titiz olmasına rağmen kullanırken bu konuyu kast etmiyroum yanlış anlamasın konuyu açan arkadaşım ama genelde kendi ürünlerimize kendi markamıza bir çamur atma durumu var..

bende bu durumu anlayamadığımdan bu tür örneklendirmelerle ancak anlatıyorum siz okuduğunuzu ne şekil anladınız bilemiyorum.. ama yanlış anlamışsınız.. bu ürünü elin johnny si satsa bizimkiler ayıla bayıla alırda biz yapdıkmı elin johhnsi tükettimi nedense bir beğenmeme tukaka çamur atma durumu var..

zaten bu tarz şeyleri inceleyen devet kurumunda çalışıyor kendisi sşahsi düşüncesi değil ingde yadabaşka bir yerde satışa izin verilmesi o ürünün faydalı odluğunu göstermez

tamam peki kimse kullanmasın motorları havaya uçar amman ha.. sakın almayın bırakın avrupalı amerikalı alsın bizler almayalım ama sakın bizler iyi olan kendi topraklarımızdan çıkan hiç bir şeyi zaten haketmiyoruz.. boş verelim. :)

şaşırmıyorum zaten bizde petrol çıksa millet bizden çıkan petrolüde beğenmez almaz gider avrupalının amerikalının gene pahalı petrolünü alır :D

tamam peki kimse kullanmasın motorları havaya uçar amman ha.. sakın almayın bırakın avrupalı amerikalı alsın bizler almayalım ama sakın bizler iyi olan kendi topraklarımızdan çıkan hiç bir şeyi zaten haketmiyoruz.. boş verelim. :)

şaşırmıyorum zaten bizde petrol çıksa millet bizden çıkan petrolüde beğenmez almaz gider avrupalının amerikalının gene pahalı petrolünü alır :D

ben sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım sonuçta sizin motor pert olsa bana bişey olmaz tercih sizin:)

Kullanıp kullanmamak herkesin şahsi kanaatidir arkadaşlar. Herkesin düşüncesine de saygı duymak gerekir.
Ama işin gerçeği şikayetler olacaktır. Bu her marka için geçerli. şuan sizin kullandığınız araçalar hakkında yapılmış o kadar fazla olumsuz yorum var ki (marka model önemli değil) buna rağmen aracınızı aldınız ve iyikide almışım dediniz belkide demediniz.
Anlatmaya çalıştığım herşey için böyle olacaktır.
Arkadaş türk markasının ingilterede satışına izin verildiyse buyuk bir titizlik hatta kıllıklar çıkartılarak inceleme yada testler gerçekleştirdiğini anlatmak istemiş sanırım. İngiltereyi övmemiiş. En azından ben böyle bişey çıkarmadım yazdıklarından.

ben sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım sonuçta sizin motor pert olsa bana bişey olmaz tercih sizin:)

biliyorum sağol çağataycım bu ürünlere tepkili olmak da doğal beğenmekde doğal ben şunu söyliyim ben hayatımda hiç bu tip bir ürün kullanmadım hep uzak durdum motoruma koymamda..

bu tür ürünler teflon içerir ve motorun kanallarını tıkar.. bordada teflon var minumum oranda.. işin mantığıda şu motorda oluşan aşınmaları aşınan yerleri bu dolgu malzemesi gibi dolduruyor.. o yazılanları okudum biri zaten borefuel almış onu asla almam biri yağ pompam bozulmuş tıkanmış diyorki tıkanmasına imkan yok diğeride anlam veremedim bir şeyler yazmış yağ köpük yapmış falan o ne demekse..

bu bor yeni bir şey değil castrol magnatek diye bir ürün var aynı bor katkısındaki zihniyetle yapılmışdır oda.. yani bu yeni bir şey değil pek çok yağ firması bu nano teknolojileri ve maddeleri kullanmakda.. onlar yağile yağın içinde beraberinde satmakda..

bor yağ eskidikce jelleşiyormuş.

ben 1 defa kullandım 20 bin km önce henüz daha bir zararını görmedik :D

biliyorum sağol çağataycım bu ürünlere tepkili olmak da doğal beğenmekde doğal ben şunu söyliyim ben hayatımda hiç bu tip bir ürün kullanmadım hep uzak durdum motoruma koymamda..

bu tür ürünler teflon içerir ve motorun kanallarını tıkar.. bordada teflon var minumum oranda.. işin mantığıda şu motorda oluşan aşınmaları aşınan yerleri bu dolgu malzemesi gibi dolduruyor.. o yazılanları okudum biri zaten borefuel almış onu asla almam biri yağ pompam bozulmuş tıkanmış diyorki tıkanmasına imkan yok diğeride anlam veremedim bir şeyler yazmış yağ köpük yapmış falan o ne demekse..

bu bor yeni bir şey değil castrol magnatek diye bir ürün var aynı bor katkısındaki zihniyetle yapılmışdır oda.. yani bu yeni bir şey değil pek çok yağ firması bu nano teknolojileri ve maddeleri kullanmakda.. onlar yağile yağın içinde beraberinde satmakda..
birde bunların sahteleri de var sonuçta onlarıda göz onunde bulundurmak lazım be bir tane kullanmıştım öteki aracımda ismini unuttum şimdi ama baya bilindik bir markaydı sonra sübab ayarı bozuldu arabanın 38 bin kmde şakur şukur çalışıyordu koyduktan 100 km sonra ortaya çıkmıştı bu durum corsamdada asla kullanmam demiştim :D

Ben malımı yolda bulmadım, o nedenle bu tür ürünlere bulaşmam. Aracımın kullandığı normal yağ varken ne gerek var böyle arayışlara. Neymiş efendim yakıttan en az %10-20 oranında ekonomi sağlıyormuş, daha neler. Hakan İngiltere örneğini vermiş ama anlayabildiğim kadarıyla İngiltere'yi gözünde fazla büyütmüş.

Geri