tek diyecegim servis dogrudan garanti dışı bırakıyor.
ortada zaten yetkili servis yok, araç bakıma zaten özel serviste girmiş. garantiyi kafanıza takmayın
aynı firma ar-ge sonucu ortaya çok başarılı ürünler çıkarmıştır.
bakın bu onlardan birisi. yani adamlar hayal satmıyorlar. motorun içini göremezsiniz elbet ama gözler önünde olan çalışmalarda var.
http://www.nnt.com.tr/haber-zirh.php
öyle jelleştiğini falanda görmedim ben açıkçası. ama lisanslı bor power'dan bahsediyorum, diğer ürünleri bilmem. piyasada oldukça fazla ürün var çünkü.
benim motorum açıldığında içerisinde olması gereken durum dışında birşey yoktu.
isteyen kullanır isteyen kullanmaz bu bir gerçek ancak statikoculuk yaparak bir yere varılmaz. zaten bu ülkede iyi birşeyler yapmaya çalışan kişilere hep "ne yapacan, bir işe yaramaz, deli misin sen, palavra bunlar.. vs." sözler ile bıktırma politikası uygulanır. aslında şahıs kendi birşeyler yapamayınca hemen karalama, kötüleme yoluna girer.
sizlere soruyorum kaç kişi eline lisanslı bor power şişesi alıp, ilk defa kendi açıp o maddenin nasıl birşey olduğunu gördü.
gelelim Çağatay senin o nnt bayisi olan ve ürünü önermeyen tanıdıklarına. bizim burda bir laf vardır "ekmek yediği çanağa pislemek" diye. o arkadaşlar hakkında ki tek düşüncem bu açıkçası.