bor power nereden konur

ben henüz kullanmadım ama "motor silk" kullanan arkadaşımdan aldığım bilgiye göre oldukça memnun ve etkisini faketmiş, hem yakıt olarak hem motor sesi olarak, aracı doblo 45000km de...kasım da periyodik bakıma girecek aracım ben de ozaman denicem...

zamanla motorda yağ kanallarını tıkadığı ve yağlama eksikliğinden motora büyük zarar verdiği konusunda bilgiler var onlarıda dikkate alsanız iyi olur arkadaşlar

bor power ı ekledim 1h afta boyunca farkı hissettim sonra aracın ohaline alışınca bişey değişmemiş gibi geliyor insana.

aracımın motoru sogukken ilk çalışmada şıkır şıkır ediyordu bi 30 sn şimdilik onu duymadım güzel oldu. ayrıca 350km yol giderken şimdi 370-380 civarı gidiyorum.

birde 1.5 dci reno motorunda denedim aracın çekişi bariz arttı yakıtı hesaplama sansım olmadı ama motor biraz sarsıntılı çalışıyormus gibi geldi bana belki başka bi nednei varddır.

valla ben kullandım,yakıtta biraz tasarruf sağlıyo gibime geldi

Ben anlamadım şimdi kullanmak faydalimi değilmi. Birde bor sağlam motorada koyulurnu

ben önce motoru 20 dk çalıştırıp sonra stop ettim şişeyi iyice çalkaladım,yağ çubuğu girişinden şişeyi boşalttım,aracımı çalıştırıp 20km yol yaptım işlem tamam ,faydasını da gördüm gibi aracın çekişinde biraz fark oldu,motor sesi biraz azaldı,araç 50000 de 2005 model 1.4

slm
bende geçen hafta yağ filtreler falan değişince aldım bor powerı, kampanya varmış 50 milyona verdi adam, motor sıcakken bayaa bi çalkaladım, bu çok önemliymiş çünkü, yarısını yağ çubuğununu ordan koydum, yarısınıda normal yağ kapağından döktüm, sonra 23-30 km yol gittim, bir kaç gün geçti koyalı sanki biraz olumlu bişeyler oldu gibime geliyor benimde, seste olsun, çekişte olsun, gerçi biraz pisikolojikte olabilir ama sonuçta olumlu bişeyler çıkıyor ortaya, en azından motorumuzu koruduğu kesin..
herkeze kazasız belasız günler...

Aramızda motor yağ katkısıyla (her ne marka olursa olsun) performans artışı bekleyen arkadaşlar mı var,yoksa ben mi yanlış anladım?

yeni tip yağlarda uyarı olarak yazıyor.
KESİNLİKLE KATKI MADDESİ KULLANMAYINIZ! ;)

yeni tip yağlarda uyarı olarak yazıyor.
KESİNLİKLE KATKI MADDESİ KULLANMAYINIZ! ;)

Olay bu kadar basit :good:

Geri