Body kit yaptırmak istiyorum hangisini yapmamı önerirsiniz ?

4frodisiak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım beyaz çok kararsız kaldım siz hangilerini önerirsiniz ? Varsa elinizde beyaz renge yapılmış 1-2 model gösterebilirseniz çok daha iyi olur

Ynt: Body kit yaptırmak istiyorum hangisini yapmamı önerirsiniz ?

Model seçiminin önemi kadar malzeme kalitesine de dikkat etmenizi tavsiye ederim, fiber ürünler çok daha ucuz olup çok daha narin malzemelerdir, plastik ürünler ise pahalı fakat daha dayanıklıdırlar.

google amcanın görseller bölümüne sorarsan çeşitleri görürsün zaten çok fazla seceneğin olmayacak benim kullandım body kit benim çok hoşuma gidiyor a kdaşın dediği gibi fiberler nazik malzemeler ama her fiber için geçerli değil cam yünü takviyeli olanlar gayet esnek ve sağlam oluyor.

OPC_LINE

1-2 model var aklımda fiber yaptırmayı düşünmüyorum en ufak birseyde kırılıyor ve tamiri olmuyo. Plastikte en uygun yapan nereyi biliyosunuz ben suan Paşa yi biliyorum varmi daha iyisi veya uygunu ?

firstemperor link' Alıntı:
bilgi açısından link veriyorum http://www.cadde25.com/tag/astra-j-tuning

bence süper olmuş ancak parasıda süper. özellikle jantlar ve arka difizor çok hoş.

[img=800x600]http://img706.imageshack.us/img706/4859/senneropelastra2.jpg[/img]

Tamda buydu istediğim. Difuzor u siyaha boyatmak istiyorum ve spoilerde siyah olucak kötü durmaz herhalde

resimdeki difüzor sanırım carbon. opc spoiler zaten siyah ve carbon. tabi sizin aracın rengide önemli

firstemperor link' Alıntı:
resimdeki difüzor sanırım carbon. opc spoiler zaten siyah ve carbon. tabi sizin aracın rengide önemli

şuan aklıma acayip bişey soktunuz kafam çok karıştı. Karbon kaplatsak mı ?  :D Araç beyaz renk ama ben şundan yanayım karbon bile kaplatsam spoiler ide kaplatıcam yani spolier le difizor her türlü aynı renk olucak

opc body kıtlerı gelıyor yarın ıtıbarıyle odak dynamicste tanıtımı yapılacak sanırım . baya pahalı olur fıyat ama opc gorunumlu astra j cok havalı olucaktır .

Geri