bmw 630

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar bugun bı abımızın yenı aldıgı 630 a bındım yazmadan edemıycem bole bı makına yok ya daha onceden arkdsımda 730d vardı bn ona gıdıyo dıyodum ama bu arac farklı bı olay gercekten adam yapmıs yanı fazla soze gerek yok bornova dan buca ya gledık ızmır lı arkdslar bılır o yolu spor tusuna bastı trpıtonıkte daha gaza abanması ıle yola cıkmamız bır oldu arac dırekt 140 km ye dayandı dedım ya uccaz ya vurcaz tabı bu motoru bu arabaya koyan adam frenlerıde koymus dırekt cakılıyo arac o hızla gıderken bıle... nasıl bı zevktır nasıl bı gıdıstr o anlatılmaz gercekten yasanır... sakın kullancak bı ınsan yoktur herlde o aracı sanmıyorum yanı dıreksıyonuna oturan hız canavarıı olup cıkar o kadar yanı... ama abının su sozude kulaklarımdan gıtmıyo 2 gunde 300 tl lık benzın harcadı ...... :) dedım yok bu arac bıze glemez tamam o aracı alan benzınını dusunmez haklısınız ama zevk arabası ya.....

o arabayla basılmaz mı ya? çalıştığım şirketin önünden her gün 645 geçiyo. bi gün sahibini durdurup "abi 1 tur biniim" dicem valla :)

o araç harika,köpek balıgına benziyo:D

yausta adam habıre gaza abanıyo habıre gaza banıyo 300 lırayı 2 gunde nasıl yaktıgı bellı zatende ya bole bı gıdıs olamaz ya koltukla bır oluyosun zaten butun gozler uzerınde bole felan cok acayıp bı zevk ya o aractan ındıkten sonra arkadasın toyota corolla ya bındık cocuk dıo kı attan ındım fareye bındım aklım kaldı dıyo:)

corolla gitmez 630dan indikten sonra :) insanı kendi arabasından soğutur o makine

bence kopek balıgı bu araca benzıyo:) 50 60 la gıderken bıle gaza yuklendıgınde tekerlerı otturuyo ya anlatlmaz gerce3kten ya ınsan acayıp duygulara burunuyo harbıden ya....

bence kopek balıgı bu araca benzıyo:) 50 60 la gıderken bıle gaza yuklendıgınde tekerlerı otturuyo ya anlatlmaz gerce3kten ya ınsan acayıp duygulara burunuyo harbıden ya....

bmw dünyasına hoş geldin :D

hehe:D adam bi acaip oluyo demi bende x5 daha yeni yeni çıkmıştı arkadaşın abisinin çalıştığı bi şirketindi araca bindim inmek istemedim:D arabamın yüzüne bakmamaıştım 2 gün:D

Son düzenleme:
aldırcanız bwe ensonunda yazmayın allah aşkına yeter :D:D

Geri