bmw 630

heheheh:):):):):):):):):)

usta motor sesı ap ayrı bısey zaten ya o homurtu olamaz bole bısey yanı helekı spor tusu acıktı aracın off off... ama abımızın dedıgı gıbı asıl opelcı bmw ye parası yetıpte opel alandır ah su astralarda bıde arkadan ıtış olsa bmw ye kım bakar kı 1.9 cdtı(az yakar cok kacar) ustune bı cıp arkadan cekıs oldumu bıde dadından yenmez valla...... ama yapmıyo ıste oda alman buda alman yahu...
benim zafi 150 hp chip önümüzdeki ay takiliyor ama iki secenek var biri 185 hp yapiyor digeri 200 hp galiba motoru zorlamasin diye 185 hp yapan takilacak..320 nm dan 395 nm ya yüksilecek iyi olacak saniyorum..

6 serisine o kadar para verene kadar gider Impreza alır,üstünde oynayıp BMW 'nin 53252 kere yanından geçerim :P Hatta o para ile mevcut aracımı 500 hp yapar,yine geçerim :p
Gereksiz bir araç oldugunu düşünüyorum şahsen :) ona gelene kadar neler alınır yahu..

Edit : Yuh yani, 630i BMWnin sitesinde 324.000 TL mi ben mi yanlış görüyorum?!?!?
Yahu gidip 150.000 tl 'ye Ferrari F355 alır,yanında da Corsa CDTi alırım,hem hafta içi hem hafta sonu gezer,kalan para ile Ferrari'yi modifiye ederim,alemde de tek olurum :P

Son düzenleme:
m 6 yaa bındıgını hıc dusunemıyrum :) belkı yorumların daha farklı olurduu :)

m6 ya bınsem ındıremezlerde herlde benı ıcersınden aracın:) ghent usta bı yerde haklısın aslında 2 elı bıle 200000tl yı buluyo aracın ama bmw nınde zevkı ayrı gercı ferrarı gıbı hıc bırısı olamaz ama:) ALLAH nasıp edrse onada bınersem yazarım burdan yorum gene dayanamayıp:)

parayı bulursam 6000 motor araba alcam sırf yaksın diye ülkeye inat hatta aldığım yere bunun daha fazla yakanı yok mu dicem.:)

Geri