Arkadaslar herkese Selamın aleyküm öncelikle. Bugun sabah akü bitmişti takviye ile calistirdik ve petrol e gittik yaklaşık 15 km uzakta. Stop ettim sonra çalışmadı tekrar takviye yaptik calistirdik aku almaya gittik araç yaklasik 25 dk civarında rolantide çalıştı hararet baya yukseldi aku nun gelmesini bekliyordum babam almaya gitmişti. Daha sonra motordan cok hafif şıkırti sesi geldi. Hararet birqz düştü 120 den 90 a indi. Stop ettim akü geldi taktım bi yarim saat sogumasini bekledim motorun. Daha sonra aracı calistirdim tek marsta çalıştı. Tak tak tak bi vurma sesi geldi. Sanayiden usta mi aradım sanayiye getir dukkanin onune dedi. Sanayiye giderken tak tak sesi daha da arttı ve bi patlama sesi geldi sonra heryer beyaz duman oldu alttan yagi atti ne var ne yoksa. Yag bitince fark ettim ki blog patlamis yuvarlak kocaman bi delik. Ne yapmami onerirsiniz. Tahmini ne kadar masraf çıkar. cikma motor mu daha mantikli komple motor yaptirmak mi. 5 lira civarinda sıfır motor yaptirmak. Siz ne onerirsiniz
GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi