♥:sulanma: Opel Commodore GS 2.5 V6 :sulanma:♥
Öncellikle merhaba Opelim.net üyeleri,
Adım Sercan formda yeniyim. Bir kaç arkadaşın profil resmimde aracımı görüp tanıtmam konusunda ısrarından sonra aracın resimlerini paylaşayım bari dedim.
Tüm spor ve yarış otomobili Opel modellerinin Dedesi olan 69' Model Commodore GS v6 benim taktığım lakap ile 'Cobra'yı tanıtacağım sizlere...
Aracın Rengi Sedefli Beyazdır.
Direksiz Hard Top modelidir. (Yani arka camları da açılır)
Weber li durumda, 60 düz boru vs vs = 200 HP
Sizden tek dileğim Maaşallah sözünü eksik etmemeniz. Allah klasik otomobil sever arkadaşların hepsine birer v6 veya v8 nasip etsin...
Bu zevki yaşamadan ölmeyin inşallah...

Aracı anlatmaya ne benim düşüncelerim, ne yazacaklarım yeterli olur. Klasik severlerin klişeleşmiş sözlerinden olan 'Anlatmakla olmaz, yaşamak lazım' sözünü tekrar edeceğim. İçtenlikle söylüyorum gerçekten inanın bu söze...
En iyi performans ve güç için (Orjinallik ve estetiği bozmadan) elimden geleni yaptığıma ve ona çok iyi baktığıma inanıyorum.
Dokunmadığım civatası, sökmediğim yeri, kazımadığım nokta boyası kalmadı. Baştan aşağı; kaporta, boya, iskelet, motor, şanzuman,weber desteği, alt takım, ön ve arka takım, döşemeler, ses sistemi, elektronik, performans artırıcı işlemler daha nelerrrr nelerrrr yenisi ile değiştirildi veya yeni yapıldı.
Adım 1 yıl kadar arkadaş ortamında, hurdacı sanayici gibi lakaplarla anıldı

Çok büyük zamanlar ve çok büyük paralar harcandı...
Ama her kontağı çevirdiğinizde motor ve egzoz uyumunu uyunca 'Değer be Cobrama' diyebiliyorsanız o zaman bunların karşılığını almışsınız veya almaya başlamışsınız demektir.
Lafı daha fazla uzatmayım buyrun resimler...
NOT: Revizyonu bir ara aşama aşama anlatan video veya resimleri daha sonra paylaşacağım inşallah...

Son düzenleme: