biyodizel

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bizim araclar biyodizeli yakar mı?yoksa sadece normal dizel mi kullanırlar?örneğin benim arabaya biyodizel koysam ne zararı olur ya da zararı olur mu?

biodizeli hiç tavsiye etmem. nedeni araçta inanılmaz patates kızartması kokuyo:D. ben koydum istanbula gidip geldim bio dizelle denemek için hiç bi ses veya çalışma şeklinde bi sıkıntı olmadı bende devamlı euro dizel kullanıyodum.

yok kokudan değilde ben araca bır zararı olur mu diye merak ediyorum.bana sadece buyuk araclar biyodizel kullanır demişlerdi.lütfen fikri olan arkadaslar?

arkadaşlar siz neyden bahsedıyorsun hiç olurmu ya bozarsın pompayı enjektörü. surekli euro dizel normal mazot bile yasak size:)

pekı neden bu arabalar biyodizel veya normal mazot yakmıyor ki?öyle üretselerdi:D:D

pekı neden bu arabalar biyodizel veya normal mazot yakmıyor ki?öyle üretselerdi:D:D
aslında yenı sıstem daha pratık daha kolay oldu artık dizeller. ama cok hassas ıgne ucu kadar süzgeçler var gözle suzgec oldugunu anlayamazsınız ucu kapalı sanarsanız biz bile mercekle incelıyoruz. bunun ucuna az bı pislık gelme durumunda veya ucuz mazot fılıtresı kullanılıp ve ıcındekı kagıtı parçalandıgı anda o iş bitmiş demektir.:( gecen çöp kamyonu arıza yaptı dukkanın önunde fılıtresden cıkan ları görmesınız ınanmazdınız. ama o eskı sıstem oldugu ıcın temızleyıp takmak yeterlı:) yenı sıstem dizellerle ugrasırken temızlıge cok öenm verırız ve vermek zorundayız. o kadar dıkkat ettgımız halde bazen enjektörun ucuna pislık geldıgı oluyor

o zaman eurodizel forever
ama biyodizel acayip ucuz diğerlerine gore lpg kadar fiyatı var...benım araba yaksa biyodizeli bagaja bidonlarla mazot doldurup 2 ay mazot almayacam:D

o zaman eurodizel forever
ama biyodizel acayip ucuz diğerlerine gore lpg kadar fiyatı var...benım araba yaksa biyodizeli bagaja bidonlarla mazot doldurup 2 ay mazot almayacam:D
valla Allah tan brsey olmaz dıyıp normal mazot alanlar varda işler yolunda şükür:)

ya bide ben şey duymuştum depoyu tamamen biyodizelle dolduramazmışsın... hatta atıyorum 40 litre dizelini koyunca 2 3 litremi ne biyodizel konuyomuş üstüne gibi bişeyler... gerçi tam eminde deilimm ama sonuçta daha oturmamış bişey.. abi arabayı daha yeni aldın ne biyodizeli falan yapma gözünü seviyim:D

Geri