bisiklette füzyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceysen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu tarz sistemlerde sadece ilk hareket gerekli o hareketi aldımı mıknatıslar sayesınde döner ve çalışma gücü kadar enerjiyi açığa çıkarır bu ilana gülünebilir ama fikir ve ilandaki iddiaya veya buluşa gülünmemesi gerektiği kanısındayım;)

abi ne olursa olsun tebrık edıyorum icat yapmak buluş yapmak zor şeyler desteklemek lazım bu adamları yanı belkıde bulcak adam harbıden alay etmiyelım admla.ben koyumde elektırık olmadıgı ıcın odada lukusle(gaz lambası) oturdugumuzu hatırlıyorum bugunse geri vites lambasına xenon takıyoruz :D

İlanın açıklamasında çok önemli tespitlerde bulun muş arkadaş gerçekten yaptıysa sadece ülkemiz açısından değil tüm dünya için gerçekten çok büyük bir buluş

AMA açıkcası ben böyle bir buluş yapsam patentini almak için elimden geleni yapardım yani hiçmi eşi dostu yokbu arkadaşın borç alıp patent alabileceği elektrik elektronik teknisyeniyim demiş

Bana pek inandırıcı gelmedi

arkadaşlarında söylediği gibi bu tarz sistemlere ilk hareket için gerekli enerjiyi verince mıknatıslarla enerji üretmeye devam ediyor. yanlış hatırlamıyorsa japonya da ki hızlı trenlerde elektro mıknastısların sayesinde hareket ediyor manyetik enerjiyle benzer bi mekanik kullanmış olabilir bekleyip görmek lazım...

tekniksel detaylara girmiyorum zira ekonomiksel durumum iyi değil...

valla buluşa bişey demiyorum, bilgim yok, ama eğer böyle birşey icat ettiyse, 100.000 ytl'ye de satıyorsa matematiksel bilgisine hayret ederim

tekniksel detaylara girmiyorum zira ekonomiksel durumum iyi değil...

valla buluşa bişey demiyorum, bilgim yok, ama eğer böyle birşey icat ettiyse, 100.000 ytl'ye de satıyorsa matematiksel bilgisine hayret ederim

Abi ben bu buluşu yapan adamı sıkılmadım araştırdım internette başka bir sitede yazısını buldum o raya şöyle yazmış türkiye de patent yaptırması için 38,000 ytl
lazım mış ben de üşenmedim bizim şirketin patent ve marka işleriyle uğraşan adamları aradım aynen anlattım olayı 3,500 ytl dediler bu nasıl iş anlamadım

ARKADAŞLARI
erke dönengeci diye birşey vardı t.v. ye falan cıktılar tanıtımlar falan ne oldu boşşşş.
ceviz kabuguna bir adam çıktı havayla çalışan uçak yaptım diye bahane aynı patentini alamadımdetay vereme dedi ne oldu booşşşş.......
bunlar kandırmaca bilime saygı duyalım
HİÇBİR ŞEY VARDAN YOK EDİLEMEZ. HİÇBİR ŞEY YOKTAN VAR EDİLEMEZ (ENERJİ DAHİL)

abi ne olursa olsun tebrık edıyorum icat yapmak buluş yapmak zor şeyler desteklemek lazım bu adamları yanı belkıde bulcak adam harbıden alay etmiyelım admla.ben koyumde elektırık olmadıgı ıcın odada lukusle(gaz lambası) oturdugumuzu hatırlıyorum bugunse geri vites lambasına xenon takıyoruz :D
AMA unutmayalım lüküsten birden xenon a geçmedik akkor var florasan vs.. bir gelişim bu birden olan birşey değil
ve ayrıca bir xenon u geliştirmek için onlarca mühendis milyarlar harcayarak araştırma yapmıştır.

bana pek inandırıcı gelmedi ilan. siz kendinizi onun yerine koyun. eğer o icadı siz geliştirmiş olsaydınız şu an ne yapıyor olurdunuz? sanırım hiç kimse gidipte sahibinden.com'a ilan vermezdi. öle cahil biride değil ki ne yapacağını bilmesin...

biz Türkler cinfikirliyizdir sdc düşünürüz.bizimki sözde kalır. elin adamı hem düşünür hem uygular... dünyaya adını duyurur...

Bu adam sahtekar; bu adam gibi onlarca sahtekar daha sahibinden.comda cirit atıyor..

Hatta bir tanesi fiberglass dan imal ettiği bir kabuğa, fotoşopta eklemeler yapmış, aklınca "şamil" isimli bir spor araba yapmış, 300bin YTL para istiyor.

Bende tuttum bu adama, bu uyduruk kabuğa 300milyar isteyen adama, opelim.nette sahtekar dedim; kıyamet koptu..

Akla hayale gelmedik demagojilerle adamı korudular. Hatta bir tane üye, "bu adam türk, türk olduğu için desteklemeliyiz, sen desteklemiyorsan arabanda ki bayrağı çıkart" deyiverdi. Ben van-başkalede o bayrakla geziyorum, hakkaride, yüksekovada, şemdinlide o bayrağı çıkartmadım ben, gururla gezdim; vanda nevruzda arabayı taşladılar ama yinede çıkartmadım, "varsın yaksınlar" dedim çıkartmadım. Kaç kere birileri yanıma geldi, "hucam arabayı yakacaklar çıkart" dediler çıkartmadım ama işte aklıevvelin birine aklınca destek vermeye kalkan başka bir aklıevvel "çıkart o bayrağı" diye zırvalayıverdi..

Tehlikelidir bu gibi sahtekarlar; kişileri birbirine düşürüverir.. eko66 için çok kalp kırıldı burada, aman dikkat edin..

Son düzenleme:
Geri