bisiklette füzyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceysen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu adam sahtekar; bu adam gibi onlarca sahtekar daha sahibinden.comda cirit atıyor..

Hatta bir tanesi fiberglass dan imal ettiği bir kabuğa, fotoşopta eklemeler yapmış, aklınca "şamil" isimli bir spor araba yapmış, 300bin YTL para istiyor.

Bende tuttum bu adama, bu uyduruk kabuğa 300milyar isteyen adama, opelim.nette sahtekar dedim; kıyamet koptu..

Akla hayale gelmedik demagojilerle adamı korudular. Hatta bir tane üye, "bu adam türk, türk olduğu için desteklemeliyiz, sen desteklemiyorsan arabanda ki bayrağı çıkart" deyiverdi. Ben van-başkalede o bayrakla geziyorum, hakkaride, yüksekovada, şemdinlide o bayrağı çıkartmadım ben, gururla gezdim; vanda nevruzda arabayı taşladılar ama yinede çıkartmadım, "varsın yaksınlar" dedim çıkartmadım. Kaç kere birileri yanıma geldi, "hucam arabayı yakacaklar çıkart" dediler çıkartmadım ama işte aklıevvelin birine aklınca destek vermeye kalkan başka bir aklıevvel "çıkart o bayrağı" diye zırvalayıverdi..

Tehlikelidir bu gibi sahtekarlar; kişileri birbirine düşürüverir.. eko66 için çok kalp kırıldı burada, aman dikkat edin..
Kesinlikle çok doğru. İncelemeden doğru ya da yanlış yorumu gerçekçi olmaz. Gerçi bir buluş 100YTL ye de harcanmaz ama :eek: Ortalığın sahtekarla dolu olduğu reddedilemez bir gerçek.

Geri