birine sinirlenince bu hikaye aklınıza gelsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki
oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun
kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve
çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu
hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini
kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki
elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp
gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir
ifadeyle;Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm
demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş;
Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?
Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...

Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda , bu öyküyü
hatırlayın ve önce biraz düşünün.
Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan duygular hiçbir zaman
onarılamaz. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun.
(ALINTIDIR)

tabi bazen bunu yapmak çok zor ama unutmayalımki
bizim peygamberimiz yaradanın en sevdigi, neler çekmiştir hep sabırlı ve güleç yaklamıştır ona en büyük kötülügü yapana bile sabır en büyük erdemdir ve hayat bize bir ibrettir

bigün bi sokagın başındaki fırının önüne araçımı park edip içeri girdim ekmek aldım çıkıyorum bi kamyonet dodge ters yönden gelip caddeye dönerken arabamın arka sag köşesine taktı hop demeye kalmadan gitti bizim çamurluk tabi arabada kızım vardı 3 yaşında çok kötü oldum adam kamyonetinin yanından gelirken ben diger taraftayım birden bagaja basıp adamın önüne zıpladım yününe bile bakmadan yapıştım elimi kaldırdım bi baktım adam 50 yaşında biri ulan dedim muharrem kime el kaldırıyorsun ve kendimden utandım adam sanaide yaptırmaya kalktı boşver dedim dayı boşver o an neler hissetigimi anlatamam çolugu çoçugu belki keyfte ama adam o yaşta çalışmak zorunda ve çoçugu yaşında birinden küfür yiyo ve el kaldırılıyo ne kadar acı ve inanın arabayı öylece sattım lanet olsun dedim 2 hafta pisikolojim bozuk gezdim ama kızımı bişiy olur diye çok korkmuştum ve o araba gitti daha iyisi geldi ama ben hala aklıma geldikce üzülüyorum

Valla çok güzel bi konu ve hikaye.Kesinlikle katılıyor ve ben de imzamı atıyorum yazına.

Belki çok zor ama , bir şeyi yapmadan önce iyice düşünmek lazım

içim sıkıldı okuyunca yaw özellikle ilkini ama kesinlikle çok dooru bişi yapmadan önce her türlü sonuçlarını iki kez düşünmeliyiz....

Bende katılıyorum öfkeyle kalkan zararla oturur

sinirlerin birden boşalınca kafan 10000000 oluyo duşunmek imkansız hale geliyo

aga78' Alıntı:
bigün bi sokagın başındaki fırının önüne araçımı park edip içeri girdim ekmek aldım çıkıyorum bi kamyonet dodge ters yönden gelip caddeye dönerken arabamın arka sag köşesine taktı hop demeye kalmadan gitti bizim çamurluk tabi arabada kızım vardı 3 yaşında çok kötü oldum adam kamyonetinin yanından gelirken ben diger taraftayım birden bagaja basıp adamın önüne zıpladım yününe bile bakmadan yapıştım elimi kaldırdım bi baktım adam 50 yaşında biri ulan dedim muharrem kime el kaldırıyorsun ve kendimden utandım adam sanaide yaptırmaya kalktı boşver dedim dayı boşver o an neler hissetigimi anlatamam çolugu çoçugu belki keyfte ama adam o yaşta çalışmak zorunda ve çoçugu yaşında birinden küfür yiyo ve el kaldırılıyo ne kadar acı ve inanın arabayı öylece sattım lanet olsun dedim 2 hafta pisikolojim bozuk gezdim ama kızımı bişiy olur diye çok korkmuştum ve o araba gitti daha iyisi geldi ama ben hala aklıma geldikce üzülüyorum
:alkis: Yaşanmış özveri ve sabrın zaferi tebrikler aga 78:alkis:

gokalp' Alıntı:
sinirlerin birden boşalınca kafan 10000000 oluyo duşunmek imkansız hale geliyo

bi yandan da kesinlikle dooru ne yazıkki:( ....

Geri