birine sinirlenince bu hikaye aklınıza gelsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sabırr. İçim burkuldun birden beea

:cry: :good: :alkis:

dragon' Alıntı:
arabada kızım olduğu zaman sabrımında bir sonu oluyor maalesef.. o varken hataya tahammül edemiyorum

+1000000000000000000000000000000 katılıyorum

başka bişiy bu duygu dimi insanın kendini düşünmedi an onların var oldugu anlar diyorum ya adama yapıştım elimi kaldırdıgımda yüzüne baktım işte o an ben kızıma bakıyordum iyikide bakmışım benim yaşam gücüm ya onun gözü önünde darp edip darp edilseydim ne olurdu. kızım gülüyodu ben arabanın üstünden atladım diye çoçuklar başka bişiymiş yaa tarifi zorr

Allah hepimize bol bol sabır versin, öfkeden , kazadan , beladan uzak tutsun...

amİn

ya arkadaşlar doğru söylüyorsunuzda bazen öfke baldan tatlı geliyor insanın gözü hiçbirşeyi görmüyor ta ki öfkesi geçip pişman oluncaya kadar tabi o dakkadan sonra da genellikle iş işten geçmiş oluyor, yapılabilse en güzeli öfkenin zirve yaptığı o saniyelerde öfkene dur diyebilmek ama o kadar zorki................

ibret alınması geren şeyler konu için tşk herzaman saygılı olmak lasım burda yazmak kolayda direksiyon başında hepiimz değişyoruz

aga78' Alıntı:
+1000000000000000000000000000000 katılıyorum

başka bişiy bu duygu dimi insanın kendini düşünmedi an onların var oldugu anlar diyorum ya adama yapıştım elimi kaldırdıgımda yüzüne baktım işte o an ben kızıma bakıyordum iyikide bakmışım benim yaşam gücüm ya onun gözü önünde darp edip darp edilseydim ne olurdu. kızım gülüyodu ben arabanın üstünden atladım diye çoçuklar başka bişiymiş yaa tarifi zorr
Çoukları anlamak çokzor onlara çok değer vermeliyiz bu ülkenin geleceği onlar . Şöyle bir deneyin 03 yaş ve 10 -12 yaş arası çocuklar ile onlara değer vererek biraz sohpet edin nekadar saf katışıksıs temiz konuşmalar içinden geldiği gibi hiç bir şey saklamadan sohbetler olacağını görürsünüz Yeterki kendilerine sevgi ve güven gösterildiğini anlasınlar.:) :) :) :) :) :) :) :) :pon:

birde sinirlenmesek ne güzel olur ama....

hayat sartlari insani cileden cikariyor

Geri