Vectra'ların hakkını gerçekten çok yiyorlarbahadırın arabası 215.000 de bu değerler 215.000 deki bir araç çin...![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vectra'ların hakkını gerçekten çok yiyorlarbahadırın arabası 215.000 de bu değerler 215.000 deki bir araç çin...![]()
BEN KONYADA OTURUYORUM. GİTTİĞİM MESAFE YAKLAŞIK 11 KM (SADECE GİDİŞ) 3 TANE TRAFİK IŞIĞI VAR. DÜZ YOL.(KONYA OVASI) TRAFİK YOK DENECEK KADAR AZ. AYRICA YILDA HİÇ GİTMESEM 7-8 KEZ ŞEHİRLER ARASI YOL GİDERİM. TOPLAMDA YILLIK 30.000 KM ORTALAMAM VARDIR. VECTRA İLEDE YOL YAPTIM. LAMPARD ARKADAŞIM BEN ELAZIĞLIYIM ELAZIĞIDA İYİ BİLİRİM SÖYLEDİĞİN DEĞER ELAZIĞ MERKEZDE ŞEHİR İÇİNDE YAPMA İMKANIN YOK UZUN YOLA TEKABUL EDİYOR TAHMİNİMCE. VE YAKLAŞIK OLARAK ŞU GÜNÜN KOŞULLARINDA Kİ LPG 2.40 SENİN VERDİĞİN DEĞER 7 LİTRE GİBİ BİR DEĞER. BENDE DİYORUM Kİ ELAZIĞ KONYA YOLU DAHA 6 GÜN ÖNCE GİTTİM YOL CALIŞMLARI NEDENİYLE HIZDA YAPAMADIM. 5.7 LT DİESEL YAKIT YAKTIM MEGANE 2 DİESEL ORTALAMA HIZIM 83.5 KM HIZ ARALIĞIM 120-70 KM Kİ 70 E DAHA YAKIN ARABADA BEBEK OLDUĞU İÇİN HIZLI HAREKETLERDE KUSUYOR. BU DEĞERLERE ULAŞAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM. DEMEKKİ BENİM 10 LT CİVARI BENZİN YAKTIRDIĞIM ARABAYA 7 LİTRE LPG YAKTIRILABİLİNİYORSA MEGANLA YA BEDAVA GİDİLİR YADA ÜSTE PARA ALINIR.:rulet2:
depo boş iken lpg aldım ve toplamda 102 tl lik lpg ile 650 km yol yaptım otur hesapla o zaman
bahadırın arabası 215.000 de bu değerler 215.000 deki bir araç çin...![]()